Απίστευτες ευκαιρίες και οδυνηρή ήττα για ΟΦΗ (vid)

Φώτης Καρακούσης
Απίστευτες ευκαιρίες και οδυνηρή ήττα για ΟΦΗ (vid)

bet365

Τρεις φορές είδε την μπάλα να σταματάει στο αντίπαλο δοκάρι, έχασε και άλλες μεγάλες ευκαιρίες πριν η μπάλα δείξει στον ΟΦΗ πόσο δίκιο είχε ο Όσιμ. Οι Κρητικοί έχασαν από τον Απόλλωνα στην Λάρισα με 1-0 και έμειναν 5 βαθμούς πίσω από την Παναχαϊκή.

Ναι η αλήθεια είναι πως πολλές φορές χρησιμοποιείται η φράση του Ίβιτσα Όσιμ, τις περισσότερες υπερβολικά. Σήμερα όμως και όσον αφορά τον αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με τον ΟΦΗ ήταν απολύτως δικαιολογημένη. Και ήταν γιατί από την μία οι Κρητικοί έχαναν την μία τεράστια ευκαιρία μετά την άλλη, έχοντας και τρία δοκάρια και από την άλλη οι Λαρισαίοι στην μία και μοναδική τους ευκαιρία πέτυχαν το γκολ επικρατώντας με 1-0.

Μια νίκη που ανεβάζει τον Απόλλωνα στην 11η θέση και τους 16 βαθμούς, δίνοντάς του φιλί ζωής και κρατάει τρίτον τον ΟΦΗ, με την διαφορά όμως από την δεύτερη Παναχαϊκή να μεγαλώνει και να φτάνει στους 5, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα γοα την συνέχεια.

Όσον αφορά το ματς, στο πρώτο ημίχρονο δεν είδαμε και το φοβερό θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο αλλά ως εκεί. Στο δεύτερο οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκαν εντυπωσιακά και μόλις στο 47' είχαν το πρώτο τους δοκάρι με τον Πουρτουλίδη με εκτέλεση φάουλ. Η πίεση συνεχίστηκε με τους Κρητικούς να έχουν ακόμα δύο και συγκεκριμένα με τους Μάνο στο 78' και Ντίνα στο 86'. Δύο λεπτά πριν το τρίτο δοκάρι του ΟΦΗ ο Ανδρέου με κεφαλιά στην πρώτη επίθεση του Απόλλωνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β. (85′ Μαυρίας), Αγροδήμος, Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης, Καρακατσάνης (61′ Κάνουλας), Ιβανίδης (79′ Ιβανίδης)

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός (46′ Πορτουλίδης), Νάστος (72′ Μαχαίρας), Ντίνας, Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κοιλιάρας (81′ Αργυρόπουλος), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα