Παναχαϊκή-Βέροια 2-0

Gazzetta team
Παναχαϊκή-Βέροια 2-0

bet365

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 2-0 της Βέροιας και εκμεταλλεύτηκε την γκέλα των Κρητικών αυξάνοντας την διαφορά για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Ηταν το φαβορί και το απέδειξε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Και όχι μόνο αυτό. Στο τέλος της μέρας η Παναχαϊκή αύξησε και την διαφορά της από τον τρίτο ΟΦΗ ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε με 2-0 της Βέροιας με δύο γκολ μέσα σε εννιά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και «καθάρισε» το τρίποντο από πολύ νωρίς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μωραΐτης. Πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του (στο 30') και κέρδισε το πέναλτι στο 37' από το οποίο προήλθε το 2-0 από τον Φωτάκη (στο 38'). Η Παναχαϊκή θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το σουτ του Βασιλείου στο 75' έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί της Βέροιας.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος)
: Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Σωτηράκος, Στεργίδης, Φωτάκης (60' Λουμπαρδέας), Ελευθεριάδης (64' Μαστραντωνάκης), Μωραΐτης (74' Βασιλείου)
ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Κοζάκης (80' Ζυγκερίδης), Ουνγιαλίδης, Δαμιανάκης, Καψάλης (60' Γιαμόα), Δόρης, Μπλέτσας, Λαζόπουλος (70' Μέξης), Βανκεβάι, Λίταινας, Μπαστιανός

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα