Ανακοίνωσε Κωστένογλου η Δόξα Δράμας

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Κωστένογλου η Δόξα Δράμας

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι κι επίσημα ο νέος τεχνικός της Δόξας Δράμα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ την Τρίτη, με τον Έλληνα προπονητή να κάνει και την πρώτη του προπόνηση...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον νέο προπονητή της ομάδας μας Νίκο Κωνστένογλου. Το συμβόλαιο συνεργασίας θα έχει διάρκεια ενάμισι χρόνο. Συνεργάτες του θα είναι ο Μπάμπης Πενταρβάνης σαν βοηθός και ο Γιάννης Ισπυρλίδης σαν γυμναστής.

Ο 47χρονος τεχνικός γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1970 στην Καβάλα και στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, Λάρισα, Ξάνθη, Ανόρθωση Κύπρου, Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη.

Ήδη ο νέος προπονητής γνώρισε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην διάρκεια της πρώτης προπόνησης που έκανε σήμερα στο γήπεδο μας. Οροθέτησε τον πρώτο στόχο μιλώντας για το νέο ξεκίνημα της Δόξας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του.

Διακοπή συνεργασίας με τον Μπόγκταν Ρανγκέλοφ

Επίσης η ΠΑΕ Δόξα ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μπόγκταν Ρανγκέλοφ στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα