Υπομονή τέλος για τους παίκτες του Παναιγιάλειου

Gazzetta team
Υπομονή τέλος για τους παίκτες του Παναιγιάλειου

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου, με ανακοίνωσή τους, ξεκαθαρίζουν πως αν δεν δουν ένα ποσό από τα χρωστούμενα, τότε δεν θα κατέβουν στο παιχνίδι με τον Απόλλων Πόντου μιας και η υπομονή τους τελείωσε...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για την ιστορία του συλλόγου και την αξιοπρεπή πορεία του τα τελευταία χρόνια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, εμείς, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέλουμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

Έχουμε ακούσει πολλές υποσχέσεις και έχουμε δείξει μεγάλη ανοχή και αντοχή τον τελευταίο καιρό, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό (προσφυγές, αποχωρήσεις) δεν μπορούμε άλλο να αρκεστούμε στην υπομονή. Εάν μέχρι την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, δεν κατατεθούν τα χρήματα που μας οφείλονται, δηλώνουμε πως δεν θα πάμε να αγωνιστούμε την προσεχή Κυριακή με τον Απόλλωνα Πόντου.

Σεβόμενοι την ομάδα και με γνώμονα πάντα την μεγάλη ιστορία του συλλόγου, θέτουμε όλους προ των ευθυνών τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα