Κοντά σε Βουό ο Άρης

Gazzetta team
Κοντά σε Βουό ο Άρης

bet365

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάτρικ Βουό ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός από την Λαμία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γιουβέντους - Τζένοα Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Άρης και ο Δημήτρης Σπανός έψαχναν για έναν επιθετικό ο οποίος θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα η οποία αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στο γκολ. Η λύση αυτή βρέθηκε και ονομάζεται Πάτρικ Βουό.

Ο 30χρονος φορ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μπάμπη Τεννέ στην Λαμία, ειδικά μετά και τις μεταγραφές των Μπούτνικ και Ορτέγκα και κάπου εκεί ήρθε η πρόταση του Άρη. Τόσο η Λαμία όσο και ο ποδοσφαιριστής είπαν το ναι και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για να πάρει κι επίσημη μορφή.

Ο Ιβοριανός επιθετικός έχει αγωνιστεί στην Πορτογαλία σε Ακαδέμικα, Πορτιμονένσε, Σάντα Κλάρα, Κοβιλιά και Ατλέτικο, αλλά και στην Κύπρο και την ΑΕΛ καθώς και την Ντιναμό Τιφλίδας, καθώς και στον ΟΦΗ. Την φετινή σεζόν μετράει 10 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα