Απόλλων Πόντου - Δόξα Δράμας 1-1

Gazzetta team
Απόλλων Πόντου - Δόξα Δράμας 1-1

bet365

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Καλαμαριά η Δόξα Δράμας, μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα Πόντου.

Στο φινάλε η Δόξα Δράμας κατάφερε να σώσει τον βαθμό με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, με... δώρο το γκολ που έκανε το 1-1 και έφερε την ισοφάριση από λάθος του Σαμαρά πάνω στη γραμμή.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση πριν και κατά την διάρκεια, ο Απόλλων Πόντου είχε τον έλεγχο κι απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Συμελίδη, αλλά και τον Μπρίτο στο 8' όταν σε τετ α τετ με τον Μένκα είδε τον γκολκίπερ της Δόξας να τον νικάει. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή και προσπάθησαν να απειλήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος ήρθαν και τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση. Αρχικά στο 56' ο Τσεμπερίδης, βρήκε τον Λιόνη, αυτός έβγαλε την σέντρα και ο Χασομέρη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 64', οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη, όταν ο Μπρίτο βγήκε στην κόντρα, αλλά και πάλι είδε τον Μένκα να τον νικά. Έτσι, στο 85' η Δόξα κατάφερε κι έφτασε στην ισοφάριση. Λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Κουσκουνάς πέρασε στον Μπαϊκαρά και αυτός με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα, με τον Σαμαρά όμως σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα πάνω στην γραμμή την έστειλε στα δίχτυα και η ομάδα της Δράμας με αυτό τον τρόπο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Λιόνης, Σαμαράς, Καλί (71’ Καλί), Αμαραντιδής Τσεμπερίδης, Καλογέρης, Συμελίδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ν’ Λουντούλου (79’ Γκουγκούδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ( Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Πεταυράκης, Ντατίδης (62’ Νατσιόπουλος), Ριζογιάννης, Αρναρέλλης (59’ Ματσούκας), Μαρκόπουλος (71’ Λίτσκας), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα