Γεωργιάδης: «Αστεία η αποβολή»

Γεωργιάδης: «Αστεία η αποβολή»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Γεωργιάδης: «Αστεία η αποβολή»

bet365

Στην αποβολή του Γιώργου Γεωργιάδη στάθηκε ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Κώστας Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου υποστηρίζοντας ότι οι διαιτητές είναι επαγγελματίες και οφείλουν να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου και εκπροσωπήθηκε από τον συνεργάτη του, Κώστα Γεωργιάδη. «Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία τακτικής ανάλυσης απλά θέλω να υπενθυμίσω ότι θα πρέπει αυτό το κομμάτι της διαιτησίας – με τα ατομικά λάθη – θα πρέπει ο καθένας να ασχοληθεί με τη δουλειά του. Θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και το επόμενο παιχνίδι. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία τακτικής ανάλυσης, είναι περιττό. Όταν η ομάδα μένει με παίκτη λιγότερο με μια αστεία απόφαση και με τα δεδομένα που υπήρχαν ήταν δύσκολο για μας. Μπορεί να είναι ανθρώπινο λάθος, δεν λέω ότι είχε δόλο. Δεν χρεώνω κάτι με δόλο, θεωρώ όμως ότι κάνουν μια δουλειά (οι διαιτητές), είναι επαγγελματίες και πρέπει να την κάνουν καλά. Εμείς κάνουμε λάθη , αναλύουμε και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε».

Σε ερώτηση σχετική με το ότι ο Απόλλων Πόντου βγαίνει εκτός στόχων, είπε: «Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε πάρει σε κάποιος αγώνες πράγματα που έπρεπε να πάρουμε. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Με τις προσθήκες θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα», είπε. Ρωτήθηκε για το ότι ο Απόλλων ήταν ακίνδυνος (επιθετικά) στο παιχνίδι και απάντησε… «μέχρι την αποβολή, προσωπικά δεν είδα κάποια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα