Μόνο ως ελεύθερος, «όχι» με προσφυγή ο Όγκμποε

Μόνο ως ελεύθερος, «όχι» με προσφυγή ο Όγκμποε

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μόνο ως ελεύθερος, «όχι» με προσφυγή ο Όγκμποε

bet365

Ο Μάριος Όγκμποε κατέθεσε προσφυγή κατά του ΟΦΗ ζητώντας τα δεδουλευμένα και την ελευθερία του αλλά στον Άρη – παρότι έχουν ενδιαφέρον για τον αθλητή – δεν έχουν σκοπό να τον αποκτήσουν με αυτόν τον τρόπο.

Οι «κίτρινοι» είχαν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους στην πλευρά του αθλητή, για την ακρίβεια είχαν σημειώσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν μαζί του σε περίπτωση που προσπαθήσει να εξασφαλίσει την ελευθερία του μέσω προσφυγής. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε σ’ αυτό το σημείο, εκνευρισμένος από την οικονομική ασυνέπειά απέναντι του. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Άρης δεν έχει αλλάξει στάση, θα προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη μόνο στην περίπτωση που αυτός βρει συμβιβαστική λύση με τον ΟΦΗ και αποφασίσουν (από κοινού) οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, Νίκο Βαφέα. Ο τελευταίος ανήκει στον Απόλλωνα Σμύρνη, είναι παίκτης για τον οποίον έχει ξεκάθαρη και θετική άποψη τόσο ο Παύλος Μυροφορίδης όσο και ο Δημήτρης Σπανός και στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος, θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα