Στην Παναχαϊκή ο Πάρις Γεωργακόπουλος

Στην Παναχαϊκή ο Πάρις Γεωργακόπουλος

Gazzetta team
Στην Παναχαϊκή ο Πάρις Γεωργακόπουλος

bet365

Ένας... αρτίστας της μπάλας από το παρελθόν επιστρέφει στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο! Όπως ανακοίνωσε η Παναχαϊκή, στην προσπάθεια της ομάδας για επιστροφή στα... μεγάλα σαλόνια θα συμμετάσχει πλέον και ο Πάρις Γεωργακόπουλος!

Από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα που έκαναν την εμφάνιση του στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 και αρχές του ΄90! Φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού και ήταν ένας... μάγος της μπάλας. Όμως κρέμασε νωρίς τα ποδοσφαιρικά παπούτσια αφού είναι γνωστή σε όλους η... κόντρα με τον πανίσχυρο εκείνη την εποχή Γιώργο Βαρδινογιάννη! Ο Γεωργακόπουλος πλέον, μετά από ένα μικρό διάστημα που προσπάθησε χωρίς επιτυχία να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ, γυρίζει στο ποδόσφαιρο μέσω της Παναχαϊκής. Άλλωστε έλκει την καταγωγή του από την Πάτρα όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα!

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συμμετοχή του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της, Πάρι Γεωργακόπουλου στη μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης της ιστορικής μας ομάδας.
Η υγεία που αποπνέει σε όλα τα επίπεδα η νέα Παναχαϊκή, με την εξαιρετική συνεργασία των επιχειρηματιών που συγκροτούν την Παναχαϊκή Συμμαχία και του Κώστα Κατσουράνη, οδήγησαν σε μια ακόμα μεγάλη νίκη.
Στην μεγάλη επιστροφή μιας τεράστιας ποδοσφαιρικής προσωπικότητας, του Πάρι Γεωργακόπουλου, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στα δρώμενα της ομάδας που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή.
Στη νέα πορεία που έχει χαράξει η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 οι γνώσεις του Πάρι Γεωργακόπουλου αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.
Η μεγάλη Παναχαϊκή οικογένεια καλωσορίζει στο σπίτι του τον Πάρι Γεωργακόπουλο και τον ευχαριστεί που εμπιστεύτηκε την προσπάθεια της».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα