Νίκη ανόδου για Παναχαϊκή

Gazzetta team
Νίκη ανόδου για Παναχαϊκή

bet365

Έστω και αν δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο θα περίμενε, η Παναχαϊκή επικράτησε του Παναιγιάλειου με 2-0 και ξέφυγε 4 βαθμούς από τον τρίτο ΟΦΗ.

Σπουδαία νίκη για την Παναχαϊκή με τους Πατρινούς να μην λένε με τίποτα να κατεβάσουν το πόδι από το γκάζι. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο θα περίμενε, αλλά κατάφερε να επικρατήσει του Παναιγιάλειου με 2-0 και να φτάσει τους 19 βαθμούς, 4 περισσότερους από τον τρίτο ΟΦΗ και 3 λιγότερους από τον πρώτο Άρη. Ο Παναιγιάλειος από την άλλη με την ήττα αυτή παρέμεινε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 8 βαθμούς.

Στα του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε νευρικότητα κυρίως από πλευράς γηπεδούχων, καθώς οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν με άνεση το 0-0, κάτι άλλωστε που ήθελαν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Οφρυδόπουλου ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους και κατάφεραν να πάρουν την σπουδαία νίκη. Αρχικά άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Λουμπαρδέα στο 69' για να έρθει ο Φωτάκης στο 89' να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος,Γκίνο, Φουρλάνος (60′ Μουστακόπουλος), Φωτάκης, Στεργίδης (86′ Πολυχρόνης), Αποστολόπουλος (60′ Ελευθεριάδης), Μωραΐτης.

Παναιγιάλειος (Γκουτσίδης): Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Στίκας, Παπαχρήστος (66′ Καζναφέρης), Γκούμας, Μπρους (76′ Γεωργακόπουλος), Σκαρτσίλας (79′ Κόκκορης), Αρναρέλλης, Σταματής.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα