Απέδρασαν από την Άρτα τα Τρίκαλα

Gazzetta team
Απέδρασαν από την Άρτα τα Τρίκαλα

bet365

Με σκόρερ τον Καπό στο 82' τα Τρίκαλα επικράτησαν με 1-0 εκτός έδρας της ΑΕ Καραϊσκάκης, πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη τους στη φετινή Football League.

Σε έναν αγώνα με λιγοστές φάσεις λόγω της βροχής, τα Τρίκαλα έκαναν το δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 0-1 της ΑΕ Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική της Football League.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να απειλούν μόλις στο 4', αλλά το σουτ του Τσοντάκη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι των Τρικάλων. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 13' με τον Τόμιτς να σουτάρει μέσα από την περιοχή της ΑΕ Καραϊσκάκης και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 29' οι παίκτες των Τρικάλων ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μακρή, αλλά ο διαιτητής Μαλούτας έδειξε να συνεχιστεί στο το παιχνίδι.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕ Καραϊσκάκης λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Ο Λουκίνας μπήκε στη μεγάλη περιοχή των Τρικάλων, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Αποστολίδη. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 79'. Πρώτα ο Τσοντάκης έσωσε την εστία της ΑΕ Καραϊσκάκης, διώχνοντας στη γραμμή την κεφαλιά του Βέρτζου και στην εξέλιξη της φάσης ο Ραχιώτης απέκρουσε το σουτ του Κοτσώνη. Τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ στο 82'. Ο Καπός πήρε την μπάλα με πλάτη στην εστία, κατόρθωσε να γυρίσει και σουτάρει για το 0-1. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 91' με τον Καραγιαννίδη, αλλά Αποστολίδης μπλόκαρε.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης (Τσάκαλος 86'), Καραγιαννίδης, Αβραμίδης, Μακρής, Κόλλινς, Χούσος (Κυριάκης 69'), Δημητριάδης, Γυφτοκώστας (Μουκίδης 87'), Λουκίνας.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Γροντής (Τσιάρας 59'), Ντίνας (Χιντζίδης 66'), Καπός, Τόμιτς (Γιαννίτσης 85'), Ζγκούρη.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα