Η Παναχαϊκή που εντυπωσιάζει και απειλεί!

Η Παναχαϊκή που εντυπωσιάζει και απειλεί!

Gazzetta team
Η Παναχαϊκή που εντυπωσιάζει και απειλεί!

bet365

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακή εμφανίζεται μέχρι στιγμής η Παναχαϊκή στη φετινή Football League, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος έπειτα από επτά αγωνιστικές.

Οι Αχαιοί που φέτος πανηγύρισαν την άνοδο στη Football League, έχουν κατορθώσει να μαζέψουν 16 βαθμούς στα επτά πρώτα ματς του πρωταθλήματος, με συγκομιδή 5 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Μάλιστα η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχει ξεχωρίσει για το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έχει δείξει σε όλα τα ματς μέχρι στιγμής, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Την 1η αγωνιστική κέρδισαν με 2-0 τα Τρίκαλα, ομάδα από τις πλέον υπολογίσιμες στην κατηγορία, ενώ στις δύο επόμενες στροφές πέρασε εύκολα Καλλιθέα και Εργοτέλη (0-3,2-1), με την λευκή ισοπαλία κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό να θεωρείται κακή παρένθεση.

Από κει κι έπειτα η Παναχαϊκή ήταν εντυπωσιακή στα τρία ματς «φωτιά» που ακολούθησαν.Πρώτα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου κατόρθωσε να προηγηθεί και ήταν ανταγωνιστική μέχρι το τελευταίο λεπτό, παρά την ήττα με 2-1. Στη συνέχεια αντιμετώπισε την Δόξα Δράμας και τον ΟΦΗ, πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες με 1-0 και 1-2, αντίστοιχα.

Αρωγός στη φετινή προσπάθεια της Παναχαϊκής στέκεται ο κόσμος της, που δε χάνει ευκαιρία να στηρίζει την ομάδα είτε εντός είτε εκτός έδρας, ενώ σημαντικό ρόλο στην πορεία παίζει η διοικητική σταθερότητα, αλλά κι ο αέρας αλλαγής που έχει φέρει με την παρουσία του ο Κώστας Κατσουράνης. Νέες ιδέες, ποδοσφαιρική λογική και κινήσεις που προκαλούν σεβασμό από την φίλαθλη Ελλάδα.

Πλέον οι Αχαιοί έχουν ακόμη δύο αγώνες μέχρι το τέλος του 2017 απέναντι σε Παναιγιάλειο και Απόλλωνα Πόντου, όπου αν καταφέρουν να επικρατήσουν θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στη Superleague.

Η πορεία αυτή δείχνει πως στην Πάτρα από το καλοκαίρι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Όταν το πρωτάθλημα της Football League ξεκίνησε, όλοι είχαν σαν ακλόνητα φαβορί για την άνοδο τον Άρη και τον ΟΦΗ και κανείς δεν υπολόγιζε την Παναχαϊκή. Όπως φαίνεται έκαναν λάθος, μιας και οι Πατρινοί δείχνουν πραγματικά αποφασισμένοι να επιστρέψουν και πάλι εκεί που ανήκουν, στην πρώτη κατηγορία. Μένει να δούμε αν θα αντέξουν μέχρι τέλους. Αν το κάνουν, να είστε σίγουροι πως του χρόνου θα αγωνίζονται στη Superleague!

Νίκος Ελευθερίου

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα