Τσάλος: «Γεμάτο το "Γεντί Κουλέ" με την Παναχαϊκή»

Τσάλος: «Γεμάτο το "Γεντί Κουλέ" με την Παναχαϊκή»

Gazzetta team
Τσάλος: «Γεμάτο το "Γεντί Κουλέ" με την Παναχαϊκή»

bet365

Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει το παρών στο σαββατιάτικο ματς κόντρα στην Παναχαϊκή, απηύθυνε ο Φώτης Τσάλος.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Παναχαϊκή το ερχόμενο Σάββατο, στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Football League. Ο πρόεδρος των Κρητικών, Φώτης Τσάλος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, αφού πρώτα συνεχάρη τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας για τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, στη συνέχεια ζήτητε από τον κόσμο να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ» στην αναμέτρηση απέναντι στους Αχαιούς.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για την καθαρή νίκη επί του Εργοτέλη. Είναι μια νίκη που θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας, στην μετέπειτα πορεία της στο πρωτάθλημα και στο στόχο που έχουμε θέσει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη τον κόσμο του ΟΦΗ για την εντυπωσιακή του παρουσία στο Παγκρήτιο στάδιο. Αυτήν την εικόνα από ομάδα και κόσμο, θέλω να δώ και στο Γεντί Κουλέ στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Παναχαική. Το γήπεδο του ΟΦΗ πρέπει να είναι γεμάτο σε αυτό το παιχνίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη, το Νίκο Μαχλά, που παρακολουθήσαμε μαζί το παιχνίδι και χαρήκαμε τη νίκη του ΟΦΗ. Οι απόψεις του είναι πάντα χρήσιμες, γιατί έχει τη γνώση και είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα