Άρης - ΑΟΧ Κισσαμικός 1-0

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης - ΑΟΧ Κισσαμικός 1-0

bet365

Το γκολ του Μπαργκάν ήταν αυτό που έδωσε στον Άρη τη νίκη κόντρα στον Κισσαμικό και με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς τον διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Ο Άρης δεν είχε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο απόρροια των μεγάλων αποστάσεων μεταξύ των γραμμών αλλά και της τακτικής του Κισσαμικού ο οποίος έξυπνα έκλεισε τους χώρους. Οι «κίτρινοι» είχαν πρόβλημα στον τομέα της δημιουργίας, απειλούσαν κυρίως με μακρινά σουτ ενώ ο Κισσαμικός απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τους Ξυδά και Μπαπτίστ. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη σημειώθηκε στο 24ο λεπτό όταν ο Παυλίδης σούταρε – μετά από συνεργασία με τον Μπαργκάν – δίχως να βρει στόχο.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Σαμπντόρια – Λάτσιο *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στο 40 λεπτό ο Μπούρμπος επιχείρησε το σουτ από τη δεξιά πλευρά και η μπάλα «έγλειψε» το κάθετο δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη, για να φθάσουμε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Επί της ουσίας, ο Άρης βασίστηκε στην ατομική ποιότητα ούτως ώστε να αποκτήσει το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Και το ότι πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια το οφείλει στον Κενάν Μπαργκάν ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 45ο λεπτό έκανε το 1-0.

Ο Δημήτρης Σπανός, απόλυτα λογικά, άλλαξε το σχήμα του, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου καθώς η χρησιμοποίηση του Πασά στην κορυφή της επίθεσης δεν του βγήκε. Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο έριξε στο παιχνίδι τον Αντώνη Καπνίδη, περνώντας τον Πασά στα άκρα. Ο Καπνίδης είχε την ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα στις αρχές του δευτέρου μέρους όταν βρέθηκε απέναντι στον Λαζαρίδη – μετά από εξαιρετική πάσα του Παυλίδη – αλλά το τελείωμα της φάσης ήταν κακό.

Σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης ζητήθηκε πέναλτι σε μαρκαρίσματα στους Πασά, Καπνίδη αλλά ο διαιτητής Πανυτσίδης είχε αντίθετη άποψη. Ο Άρης ήταν πιο απειλητικός στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, πίεσε για το δεύτερο γκολ ούτως ώστε να διευκολύνει τη ζωή του, αλλά δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες που είχε τους Μπαργκάν, Καπνίδη.

Ο Άρης δεν «τελείωσε» το παιχνίδι κι όσο κυλούσαν τα λεπτά ο Κισσαμικός κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και γινόταν πιο απειλητικός με αποκορύφωμα τη φάση με τον Ξύδα στο 67ο λεπτό όπου στο σουτ του τελευταίου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μαρκοπουλιώτης σκόραρε αλλά σύμφωνα με την απόφαση του επόπτη ήταν εκτεθειμένος. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν με τον Άρη να έχει πρόβλημα στη διαχείριση του παιχνιδιού δίχως όμως να αλλάξει κάτι σε επίπεδο σκορ.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Δεληζήσης, Μουμίν(Άρης), Αρναούτογλου, Ξύδας(Κισσαμικός)

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς, Ντούνης(46’ Καπνίδης), Μπαργκάν(81’ Μαραγκός), Παυλίδης(70’ Κάσσος)

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου(87’ Νικόλτσης), Μαρκοπουλιώτης, Τόλι, Ζιούλης, Σαλιάκας(77’Αποστολίδης), Σελινιώτης(46’ Βρεττός), Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Μπαπτίστ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα