«Τρίτο ημίχρονο» στο Κισσαμικός-Βέροια (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
«Τρίτο ημίχρονο» στο Κισσαμικός-Βέροια (pics)

bet365

Επεισοδιακό, δίχως να διεξαχθεί καν, αποδεικνύεται το παιχνίδι του Κισσαμικού με τη Βέροια. Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους Μακεδόνες να φτάσουν έγκαιρα στα Χανιά, οι διαιτητές αποφάσισαν την κατακύρωση άνευ αγώνος στους γηπεδούχους, αλλά από τη Βέροια επικαλούνται τον ΚΑΠ και δηλώνουν βέβαιοι για τον επανορισμό του παιχνιδιού.

Ομίχλη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», «ομίχλη» και σχετικά με την τύχη του αγώνα μεταξύ Κισσαμικού και Βέροιας, για την 5η αγωνιστική της Football League!

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Κυριακής (26/11, 15:00). Οι Μακεδόνες όμως δεν πρόλαβαν να φτάσουν στο γήπεδο έγκαιρα, χάνοντας το παιχνίδι άνευ αγώνος με 3-0.

Ο λόγος για την -πολύ- καθυστερημένη άφιξη της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν η αδυναμία να απογειωθεί το αεροσκάφος από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 9.10, όταν ήταν προγραμματισμένο, λόγω έντονης ομίχλης. Η πτήση πραγματοποιήθηκε περίπου 3,5 ώρες μετά, με αποτέλεσμα να φτάσει πολύ αργά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και κατά συνέπεια να αργήσει να ξεκινήσει για τα Χανιά.

Η Football League συμφώνησε να μεταφερθεί το παιχνίδι για τις 16:00, όμως η αποστολή της Βέροιας εκείνη την ώρα βρισκόταν από το Ρέθυμνο για τα Χανιά. Μετά τις 16.00 το πούλμαν είχε περάσει το Ρέθυμνο, οι διαιτητές είπαν πως θα περίμεναν ακόμα ένα τέταρτο, αλλά, φυσιολογικά, δεν αρκούσε ο χρόνος στους φιλοξενούμενους για να φτάσουν.

Τελικά οι διαιτητές αποφάσισαν να κατακυρώσουν το παιχνίδι στα «χαρτιά» στον Κισσαμικό. Αυτό όμως αμφισβητείται προς το παρόν από την πλευρά των Μακεδόνων, που επικαλούνται τα άρθρα 17 και 21 του ΚΑΠ, που αναφέρει πως καθυστέρηση λόγω καιρικών συνθηκών αποτελούν ανωτέρα βία, που αφαιρούν την ευθύνη από την πλευρά της ομάδας και προβλέπουν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Αναμένονται εξελίξεις, αφού ακόμα οι συνεννοήσεις και οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα