Η γενιά του 2004 ήταν εκεί (pics)

Η γενιά του 2004 ήταν εκεί (pics)

Gazzetta team
Η γενιά του 2004 ήταν εκεί (pics)

bet365

Πολλοί πρωταθλητές Ευρώπης τίμησαν τον Γκέραρντ με την παρουσία τους στο αποψινό φιλικό
Στο Ηράκλειο βρέθηκαν σήμερα πολλοί πρωταθλητές Ευρώπης του 2004. «Ήρθαμε να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για το κρητικό ποδόσφαιρο. Η μακροβιότητά του μαζί με εκείνη του Μπάγεβιτς εκείνης της εποχής έχουν εξαφανιστεί.
Το Γεντί Κουλέ ήταν η δυσκολότερη έδρα τότε, ακόμα και όσοι παίκτες έρχονταν προς το τέλος της καριέρας τους έδιναν το 100%, είναι μία σημαντική εκδήλωση και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ σήμερα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τσιάρτας στην κάμερα της NOVA.
Ο Γιαννακόπουλος στο συνδρομητικό κανάλι είπε πως «μόνο και μόνο που είδαμε έναν άνθρωπο που έχει δώσει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι ακινητοποιημένος σε πιάνει η καρδιά σου. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε αυτό τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος έχει χτίσει ένα μύθο, μια ομάδα που άφησε ιστορία στα γήπεδα, απέκλεισε ολόκληρη Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτό τα λέει όλα». Ο Νικοπολίδης από την πλευρά του ανέφερε πως «η Κρήτη τιμά έναν σπουδαίο άνθρωπο, όλα τα παιδιά του διοργάνωσαν μία σπουδαία γιορτή αντάξια του Γκέραρντ. Αμέσως είπα ναι στην πρόσκληση ανάμεσα σε μία μεγάλη οικογένεια για έναν τεράστιο προπονητή όπως ήταν ο Ευγένιος Γκέραρντ».
Ο Κατσουράνης από την πλευρά του, επίσης στη NOVA, τόνισε ότι «είναι μεγάλη τιμή για εμάς, έκανε κάτι που στην Ελλάδα είναι σπάνιο, πρέπει να υπάρχει και διοίκηση σωστή για να γίνεται αυτό. Έδωσε πολλά στην Ελλάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Τα λόγια του Μπασινά ήταν ότι «τιμή μεγάλη που γίνεται, είναι πολύ σημαντικό, τιμούν έναν άνθρωπο που όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στον ΟΦΗ. Αυτό που κάνουμε είναι το λιγότερο για να τον τιμήσουμε. Αυτό μπορεί να γίνει αρκεί να υπάρχει υπομονή, επιμονή και εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά. Και τότε ο Παναθηναϊκός είχε γίνει αυτός που είχε γίνει με την πρωτοβουλία του Κου Βαρδινογιάννη».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα