Πρώτη απώλεια για Παναχαϊκή

Δημήτρης Ρούσσος
Πρώτη απώλεια για Παναχαϊκή

bet365

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ματς της Παναχαϊκής με τα Χανιά με τους Πατρινούς να έχουν σήμερα την πρώτη τους απώλεια. Μεγάλο διπλό στην Καλλιθέα η Δόξα, νίκες για ΑΕ Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας και Απόλλων Πόντου, ισοπαλία σε Αιγινιακό-Παναιγιάλειο.

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, ήρθε σήμερα η πρώτη απώλεια για την Παναχαϊκή. Οι Πατρινοί υποδέχθηκαν τα Χανιά με τον κόσμο να έχει και πάλι μαζική παρουσία στην Αγυιά, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μένοντας στο μηδέν. Ένα αποτέλεσμα που τους ρίχνει από την πρώτη θέση στην οποία βρίσκεται μόνος ο Άρης, ενώ τους Πατρινούς έφτασε και η Δόξα μετά την σημερινή της νίκη επί της Καλλιθέας.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτεροι, αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των Κρητικών. Στο πάγκο της Παναχαϊκής ήταν ο Ηλίας Κυριακίδης καθώς ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ήταν τιμωρημένος και παρακολούθησε τον αγώνα από τα δημοσιογραφικά.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος (48′ Φουρλάνιος), Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Φωτάκης (70′ Αργυρόπουλος), Μουστακόπουλος, Γκίνο, Αποστολόπουλος (59′ Κυνηγόπουλος), Στεργίδης, Μωραΐτης

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξυδάς (85′ Ντάγκρας), Μπαπτίστ

Απόλλων Λάρισας-Πανσερραϊκός 3-0
Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη αν και ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος δεν βρήκε γκολ όμως τα βρήκε... μαζεμένα στο δεύτερο. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας άνοιξαν το σκορ στο 47' (Τσιλούλης με διαγώνιο σουτ) και από το 71' και μετά είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα μιας και ο Φούσου αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη. Ολα έγιναν ευκολότερα με το γκολ του Μαυριά στο 75' (ασίστ Σαχινίδη) και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σαχινίδης (ο κορυφαίος του αγώνα) στο 79' με ωραίο γυριστό σουτ.

Οι συνθέσεις:
Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης):
Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Αγρόδημος, Μαυριάς, Διβανές (57' Ιβανίδης), Σαχινίδης, Τσιλούλης (83' Σουλίδης), Βουτσιάς (69' Σάββας)
Πανσερραϊκός (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Γκούρτσας, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (66' Ρούτσης), Πόζογλου, Φούσου, Δούμτσος (66' Καπτέλι)

Αιγινιακός-Παναιγιάλειος 1-1
Ενα buzzer beater του Θωμά Παπαδόπουλο χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Αιγινιακό! Ο Παναιγιάλειος είχε καταφέρει να προηγηθεί από το 59' με την κεφαλιά του Γαβριηλίδη (μετά από φάουλ του Τσερκέζου) και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε το «διπλό» μέσα στην έδρα του Αιγινιακού. Ομως μερικά δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα ο Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ (92') διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:
Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης):
Τόλιος, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος (27' Αντωνιάδης), Γκατσολάρι, Ζούρκος, Τσολακίδης, Δωματάς (55' Παπαδόπουλος), Σοφιάνης (75' Προσκυνητός)
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος, Παπαχρήστος, Στίκας, Σμίλτος, Μπρους, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Αρναρέλλης (68' Σκαρτσίλας) Γκούφας (75' Σταμάτης), Γεωργακόπουλος (84' Βλάχος)

«Πετάει» η ΑΕ Καραϊσκάκης!

Κακό παιχνίδι στην Άρτα, με τις δυο ομάδες να αδυνατούν εξαρχής να δημιουργήσουν καλές φάσεις στις δυο εστίες. Η πρώτη φορά όμως που απείλησαν οι γηπεδούχοι ήταν και καθοριστική, αφού στο 18’ ο Χούσος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, με τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του κι από ευνοϊκότατη θέση να ανοίγει το σκορ για την ΑΕ Καραϊσκάκη. Σχεδόν ένα 20λεπτο αργότερα (37’) ήταν η σειρά του Κυριάκη να βρεθεί στο σωστό σημείο και μετά την προσπάθεια του σκόρερ του πρώτου τέρματος και τις κόντρες, να «γράψει» το 2-0 και να βάλει βάσεις νίκης!

Η Σπάρτη «απάντησε» στο 41’ με τον Ράνο, που πλάσαρε από κοντά μετά από σύγχυση στην άμυνα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να βρει τρόπο να απειλήσει τον Μέλκα. Έτσι, η ΑΕ Καραϊσκάκης πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 9 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές! Αντίθετα, η Σπάρτη με τη δεύτερη ήττα της στη φετινή σεζόν παραμένει στους 5, λίγο πάνω από τη «ζώνη» του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μακρίδης, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χούσος, Μακρής, Γυφτοκώστας (74’ Μιχάλης), Κυριάκης, Λουκίνας (55’ Ευαγγέλου)

Σπάρτη (Κώστας Σωτηρόπουλος): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Μάγκας (83’ Κατσίκης), Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιώτου (46’ Μπέλης), Γουόρντεν, Ράνος, Μπαρέττας (73’ Φουρτάδο)

Ανεβαίνουν οι Πόντιοι (2-0)

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε και κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Απόλλωνας Πόντου. Οι... ροσσονέρι επικράτησαν των Θεσσαλών με 2-0 και βρίσκονται μαζί με ΟΦΗ και Κισσαμικό στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι ήταν όσο αποτελεσματικοί χρειαζόταν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 16' με τον Μπρίτο, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 75' ο Χασομέρης έκανε το τελικό 2-0, ενώ οι Πόντιοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και στο 79', αλλά η προσπάθεια του Ντούνγκα σταμάτησε στο δοκάρι.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Ν΄Λουντούλου, Καλαϊτζίδης, Καπίας, Λιόνης, Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμαράς

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καπρίτζι, Ποζατζίδης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταμάτης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Κονέ, Χατζάρας

Εύκολο απόγευμα στην Καλλιθέα για τη Δόξα

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, με πολύ νερό και λακούβες που δυσκόλευαν τους ποδοσφαιριστές, η Δόξα Δράμας κατάφερε να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη. Στο 31’ ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Λίτσκας βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 0-1, που διατηρήθηκε ως το τέλος κι έδωσε το τρίποντο στους Δραμινούς, που έφτασαν τους 10 βαθμούς, σε αντίθεση με την Καλλιθέα που παραμένει με έναν μόλις πόντο σε 4 αγωνιστικές…

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Μαρσέλο Τροϊζι): Κουτογλίδης, Καντέ, Συριόπουλος, Σεζάι, Παπαγγελής, Μίγγας (46’ Μάκο), Σμυρλής, Χοτζάλι, Βασιλείου (79’ Γκέτσι), Ταλέντο, Ξόμπλιος (46’ Μήλιος)

Δόξα Δράμας (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Λίτσκας (76’ Ντατίδης), Μαχαίρας, Νατσιόπουλος (66’ Τσούτσης), Μπαϊκαρά (90’ Βιτλής), Μαρκόπουλος, Ριζόγιάννης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα