Πουλινάκης στο gazzetta.gr: «Καλοστημένη φάρσα η κατηγορία στον Σα Πίντο»

Πουλινάκης στο gazzetta.gr: «Καλοστημένη φάρσα η κατηγορία στον Σα Πίντο»

Πουλινάκης στο gazzetta.gr: «Καλοστημένη φάρσα η κατηγορία στον Σα Πίντο»

bet365

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης μίλησε στο gazzetta.gr για την παραπομπή σε δίκη του Ρικάρντο Σα Πίντο χαρακτηρίζοντας την ως «αστείο».

Ο Μάνθος Πουλινάκης ως πρόεδρος του ΟΦΗ ήταν ο άνθρωπος που έφερε για πρώτη φορά τον Ρικάρντο Σα Πίντο στην Ελλάδα.

Ο πρώην πρόεδρος των «Oμιλιτών» παρέδωσε τα... κλειδιά στον Πορτογάλο τον Οκτώβριο 2013, σε μια καλά μελετημένη κίνηση, η οποία αποδείχθηκε άκρως επιτυχημένη.

Ο τελειομανής, εργατικός και λάτρης της πειθαρχίας Ρικάρντο Σα Πίντο κατόρθωσε να δημιουργήσει μία ομάδα μοντέλο αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Ο ΟΦΗ κατετάγη στην 6η θέση του πρωταθλήματος, ενώ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Μάνθος Πουλινάκης έχοντας άριστη συνεργασία με τον νυν τεχνικό της Σταντάρ Λιέγης και γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τον χαρακτήρα του Πορτογάλου, δεν κρύβει την έκπληξη του για το γεγονός πως το όνομα του Ρικάρντο Σα Πίντο εξακολουθεί να εμπλέκεται στην υπόθεση με τους στημένους αγώνες.

«Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Θεωρώ πως πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα. Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει.

Ο Σα Πίντο είναι ένας γεννημένος νικητής. Όποιος γνωρίζει τον χαρακτήρα του καταλαβαίνει πως αυτά για τα οποία τον κατηγορούν δεν έχουν καμία βάση».

Ο πρώην «ισχυρός άνδρας» του ΟΦΗ σημειώνει στο gazzetta.gr πως ο Σα Πίντο λόγω του χαρακτήρα του δεν δέχεται παρεμβάσεις από κανέναν στο έργο του.

«Κάνει πάντα αυτά που εκείνος θέλει και δεν ακούει κανένας. Έτσι τον γνώρισα μέσα από τον ΟΦΗ και μπορώ να σας το μεταφέρω με απόλυτη βεβαιότητα. Δεν σε αφήνει καν να μιλήσεις. Είναι δυνατόν να τον επηρεάσεις στις συνθέσεις;

Είναι θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους που κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο να στιγματίζονται χωρίς λόγο και αιτία. Αντί να τους προστατεύσει κανείς τους βάζει στο στόχαστρο. Πως θα δουλέψει ο Σα Πίντο και ο κάθε Σα Πίντο στην Ελλάδα; Εκτός των άλλων φανταστείτε στην ομάδα και την χώρα που εργάζεται πόσο άσχημο είναι να εμπλέκεται σε μια υπόθεση όπου δεν έχει καμία σχέση».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα