Με Παπαστεριανό στην Καρδίτσα ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Με Παπαστεριανό στην Καρδίτσα ο ΟΦΗ

bet365

Ο Μανώλης Παπαστεριανός ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς και θα είναι στην αποστολή του ΟΦΗ για το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Αϊντραχτ Φρ. – Βέρντερ Βρέμης με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Αναγέννηση, με τον Νίκο Παπαδόουλο να παίρνει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε ο Μάρτος που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, καθώς και οι Παναγιώτου, Φαζός, Μπολάκης, Ρούσσος, Κοντογιάννης, Πλευράκης, Μονιάκης, Περογαμβράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής για την Καρδίτσα, όπου το πρωί του Σαββάτου θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν το ματς.

H αποστολή:

Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης,Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Οικονόμου, Παπαστεριανός,Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα