Τρέντσιος: «Σε Θεσσαλονίκη ή Κιλκίς η νέα έδρα του Πανσερραϊκού»

Τρέντσιος: «Σε Θεσσαλονίκη ή Κιλκίς η νέα έδρα του Πανσερραϊκού»

Gazzetta team
Τρέντσιος: «Σε Θεσσαλονίκη ή Κιλκίς η νέα έδρα του Πανσερραϊκού»

bet365

Για την πρόθεση του Πανσερραϊκού να μεταφέρει την έδρα του σε άλλο νομό, μίλησε ο νομικός σύμβουλος της ομάδας, Άκης Τρέντσιος.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπεσίκτας - Μονακό με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Τα «Λιοντάρια» αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κακή κατάσταση του γηπέδου τους, καθώς ο Δήμος Σερρών δεν επιτρέπει στη διοίκηση τη συντήρησή του. Όπως ανέφερε ο κ. Τρέντσιος στον Metropolis 95.5, οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού ήδη αναζητούν νέα έδρα σε άλλο νομό, με τη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς να φαντάζουν ως πιθανότεροι προορισμοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πρόβλημα με το γήπεδο του Πανσερραϊκού: «Ήταν ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζαμε από το καλοκαίρι και πέρυσι όσον αφορά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και τα προπονητικά. Παρόλο που είχαμε εμείς την αποκλειστική χρήση του δημοτικού γηπέδου πέρυσι, είχαμε κάνει μια προσπάθεια έτσι ώστε να διευκολύνουμε την ομάδα της Ελπίδας Σκουτάρεως να δώσει τους αγώνες Κυπέλλου λόγω εργασιών στο γήπεδό της. Τους είχαν υποσχεθεί πως θα είναι έτοιμο από τη νέα χρονιά στην Γ΄ Εθνική και θα χρησιμοποιούσαν για λίγα παιχνίδια το δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Αντιμετωπίσαμε μια κατάσταση όπου στο γήπεδο της Ελπίδας Σκουτάρεως δεν προχωρούν οι εργασίες και τίθεται αναγκαστικά και εκβιαστικά ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί το δημοτικό γήπεδο των Σερρών ως έδρα και για αυτούς. Κάτι το οποίο θα έχει τραγικές συνέπειες, όχι ότι εμείς είμαστε αφιλόξενο σωματείο, αλλά ότι αυτό το γήπεδο δεν μπορεί να σηκώσει δυο ομάδες. Αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την ιστορική ομάδα του ΟΦΗ, όπου ο αγωνιστικός χώρος ήταν τραγικός».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Αν αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα βαθμό αρκετά κακό με το που πιάσουν οι άσχημες καιρικές συνθήκες, αντιλαμβανόμαστε όλοι σε τι τραγική κατάσταση θα είναι».

Για την εχθρική αντιμετώπιση του ΕΠΣ Σερρών και του δήμου προς τον Πανσερραϊκό: «Εμείς σαν προηγούμενη διοίκηση είχαμε έρθει σε μια κόντρα και με την ΕΠΣ Σερρών, αλλά και με την Δημοτική Αρχή για συγκεκριμένα θέματα. Η νέα διοίκηση προσπάθησε από την αρχή να επικοινωνήσει και να έρθει σε συνεννόηση, αλλά εν τέλει κατάλαβαν και οι ίδιοι μετά από σύντομο χρονικό διάστημα ότι εδώ υπάρχει μια μη διευκόλυνση της κατάστασης για τον Πανσερραϊκό.

Ο Πανσερραϊκός δεν μπορεί να γυρνάει από χωριό σε χωριό και να παρακαλάει έτσι ώστε να του δώσουν χώρο για να κάνει προπόνηση. Οι ιδιοκτήτες είπαν στον δήμο ότι αναλαμβάνουν το κόστος συντήρησης για να ξαναγίνει το γήπεδο στολίδι. Το αρνήθηκαν διότι δεν θέλουν να γίνουν εργασίες στο γήπεδο και να μην έχει κάποιος συμφέρον. Πώς λοιπόν εμείς να περιμένουμε από κάποιους ανθρώπους που έχουν ακουμπήσει τα λεφτά τους, αντί να τους αγκαλιάζουμε να τους διώχνουμε;».

Για τους νέους ιδιοκτήτες: «Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την νέα διοίκηση δεν είναι Σερραίοι, αλλά είναι άνθρωποι εκτός Σερρών».

Για το αν έχουν οι ιδιοκτήτες κάποιο σχέδιο για το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται η ομάδα: «Σε προφορική συζήτηση που είχα μαζί τους, μου είπαν πως ψάχνουν για κοντινό νομό. Είτε η Θεσσαλονίκη, είτε το Κιλκίς δεν ξέρω».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα