Φώναξε παρών με το «καλημέρα»!

Νίκος Μαρούδας
Φώναξε παρών με το «καλημέρα»!

bet365

Μετά τον Άρη κι ο ΟΦΗ άρχισε με νίκη στο πρωτάθλημα της Football League επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 1-2 και έδειξε από την αρχή πως φέτος δεν θα αστειευτεί σε ό,τι αφορά την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπέρνλι – Νιούκαστλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο ΟΦΗ έδειξε με το... καλημέρα τις διαθέσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, πέρασε από τις Σέρρες με 1-2 και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Πέρασε από την έδρα του Πανσερραϊκού ο ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και απείλησαν τους Κρητικούς, έχοντας και δοκάρι στο 35' με εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, οι Κρητικοί κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα, με σουτ του Χαντί στο 38', πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με αυτό το 0-1.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ συνέχισε να είναι καλύτερος και στην πρώτη φάση που του δόθηκε σκόραρε. Συγκεκριμένα, στο 63' ο Οικονόμου βρήκε τον Ορτέγκα και μετά από κόντρα με τον Ρίστιτς η μπάλα στρώθηκε στον Κουτσιανικούλη ο οποίος προ κενής εστίας έκανε το 0-2. Κάπου εκεί όλα τελείωσαν, με τον ΟΦΗ να... κλειδώνει το διπλό.

Όμως, ο Πανσερραϊκός κατάφερε και βρήκε το γκολ που έψαξε στο παιχνίδι με τον Τσελεπίδη να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ και στο 93' να μειώνει σε 1-2. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τους Κρητικούς να μπαίνουν με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Στέβιτς (46’ Τσελεπίδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Σιάκκας, Πόζογλου (70’ Φουσού), Τσιμίκας, Ρούτσης (70’ Δούμτσος), Γκούρτσας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης (79’ Ρούσσος), Νάστος, Οικονόμου (75’ Πορτουλίδης), Χαντί, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Μάρτος (59’ Κοτσιανικούλης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα