Οι χρόνοι συμμετοχής «προδίδουν» την 11αδα του Σπανού

Οι χρόνοι συμμετοχής «προδίδουν» την 11αδα του Σπανού

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι χρόνοι συμμετοχής «προδίδουν» την 11αδα του Σπανού

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός ουσιαστικά έχει καταλήξει στο γκρουπ των παικτών οι οποίοι θα έχουν βασικό ρόλο στον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και φαίνεται από το πώς μοίρασε τα λεπτά συμμετοχής στον κάθε ποδοσφαιριστή.

Βέβαια στη συγκεκριμένη εξίσωση δεν μπορεί να μπει ο Βαγγέλης Πλατέλλας καθώς ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ενσωματώθηκε τελευταίος στον Άρη, πήρε λιγότερα παιχνίδια στα πόδια κι ως εκ τούτου λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Στο μυαλό του Σπανού, ο Πλατέλλας έχει βασικό ρόλο κι αυτό αποδείχθηκε μέσα από τα «γεμάτα» 90πτα που πήρε στα τελευταία φιλικά παιχνίδια.

Από τον τρόπο διαχείρισης του υλικού, ο Σπανός έχει δείξει ότι Δεληζήσης και Σόουζα θα είναι οι βασικοί κεντρικοί αμυντικοί. Στα αμυντικά άκρα, ο Γιώργος Βαλεριάνος είναι ο 8ος (σε λεπτά συμμετοχής) παίκτης των φιλικών αγώνων παρότι έχασε σημαντικό διάστημα λόγω τραυματισμού. Είναι φανερό ότι θα είναι ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας, ενώ ο Σπανός δεν έχει καταλήξει στον αντίστοιχο δεξιό δεδομένου του ότι βρίσκεται μεταξύ Μανώλη Τζανακάκη και Χρήστου Μπούρμπου. Ο πρώτος πάντως πάτησε χορτάρι για περίπου 380 λεπτά στα φιλικά παιχνίδια.

Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, αν υπολογίσει κανείς ότι ο Χουσέιν Μουμίν είναι ο δεύτερος παίκτης σε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια προφανώς και θα καταλάβει ότι θεωρείται αναντικατάστατος. Ο δεύτερος είναι ο Μπράνισλαβ Νίκιτς ο οποίος (λόγω τραυμτισμού) δεν πήρε περισσότερα από 300 λεπτά συμμετοχής.

Για την κορυφή της επίθεσης ο Δημήτρης Σπανός ουσιαστικά έχει να επιλέξει μεταξύ δύο παικτών. Σε αντίθεση με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλος (σ. σ. πήρε 430 λεπτά στα φιλικά παιχνίδια) ο Αντώνης Καπνίδης δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Το σενάριο να αρχίζει τους αγώνες ο Διαμαντόπουλος μάλλον συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες,

Στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι η βασική επιλογή. Αντιθέτως η κατάσταση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη για την αντίστοιχη αριστερή (όπου ως επιλογές υπάρχουν οι Μπαργκάν, Κάσσος, Ντούνης, Μιλούνοβιτς) όσο και για τη θέση του επιτελικού μέσου όπου ο Πασάς μάλλον έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι των Παυλίδη, Στεφάνοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα