Πετράκης: «Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Πετράκης: «Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

bet365

Mόνο βέβαιος δεν είναι για τη σέντρα του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/10) ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού μετά το τέλος του φιλικού με το ΣΥΝΚΑ Γιώργος Πετράκης δήλωσε για το αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα:

«Δεν γνωρίζουμε κάτι! Αυτό που ακούμε κι εμείς, τα περισσότερα τα μαθαίνουμε από σας! Από τα δικά σας λεγόμενα, με βάση το ρεπορτάζ, δεν ξέρουμε κάτι επίσημο» και συνέχισε:

«Θέλουμε να παίξουμε επίσημο παιχνίδι! Είμαστε, αισθανόμαστε έτοιμοι, μακάρι να ξεκινήσουμε με το "δεξί" γιατί παίζουμε κιόλας στην έδρα μας».

Για το φιλικό πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε το ΣΥΝΚΑ που μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε αυτό το φιλικό που ήταν σαν τελευταία πρόβα πριν ξεκινήσουμε. Εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του, γιατί πραγματικά είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν τους αξίζει να είναι στο τοπικό και με αυτό το υλικό στέκονται εύκολα στην παραπάνω κατηγορία. Θέλαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι άσχετα που το μέγεθος των δύο ομάδων όσον αφορά την κατηγορία που αγωνίζονται είναι μεγάλο.

Υπήρχαν ανταγωνιστικά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε εν μέρει ευχαριστημένοι. Είχαμε πολλά κενά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Είχαμε να παίξουμε πάρα πολύ καιρό. Αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως είδαμε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και πλέον αυτό που περιμένουμε είναι η έναρξη του πρωταθλήματος».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα