Γενική συνέλευση μετόχων στον ΟΦΗ

Γενική συνέλευση μετόχων στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Γενική συνέλευση μετόχων στον ΟΦΗ

bet365

Για όλα τα τρέχοντα θέματα του ΟΦΗ, ενημέρωσε τους μετόχους της ΠΑΕ ο πρόεδρος Φώτης Τσάλος, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες.

Βασικά θέματα συζήτησης ήταν η επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, θέματα οικονομικών, χορηγιών, εισιτηρίων διαρκείας εργασίες στο «Γεντί Κουλέ» και στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φώτης Τσάλος:

Ρόμα – Νάπολι με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Χάμσικ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, στη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων. Εχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, που είναι έτοιμη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να ανταποκριθεί στο πλάνο που έχουμε θέσει».

Για τα θέματα χορηγιών μετά την αναλυτική ενημέρωση που έγινε από το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ: «Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και πιστεύω ότι πάμε πολύ καλά».

Για την ενημέρωση που έχει ήδη γίνει στους οργανωμένους συνδέσμους στον πειθαρχικό κώδικα, για τα υψηλά πρόστιμα που προβλέπονται από το άναμμα πυρσών στις εξέδρες: «Τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά. Είναι από 5-30 χιλιάδες ευρώ και αν αυτό γίνει τρείς φορές, θα έχουμε τιμωρία της έδρας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην συμπεριφορά μας στο γήπεδο».

Για το θέμα της αναδόμησης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ: «Πρέπει να προστεθούν και άλλα πρόσωπα που να έχουν την διάθεση να μας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που κάνουμε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα