Βουτσιάς: «Φέτος ο Άρης έβαλε σωστές βάσεις»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βουτσιάς: «Φέτος ο Άρης έβαλε σωστές βάσεις»

bet365

Το περιβάλλον του «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν είναι άγνωστο στον Πασχάλη Βουτσιά ο οποίος πλέον αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λάρισας αλλά αναφέρθηκε στον Άρη αλλά και στην ευκαιρία που δικαιούταν».

Αρχικά μίλησε για το φιλικό παιχνίδι σημειώνοντας ότι… «ο Άρης είχε καλύτερο ρυθμό και νομίζω ότι στην έδρα του δύσκολα θα του κόψει βαθμούς κάποια ομάδα. Το λέω γιατί βλέπω ότι δημιουργήθηκε μια διαφορετική ομάδα από πέρυσι έχουν μπει σωστές βάσεις κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει. Προσωπικά δικαιούμουν μια ευκαιρία να ήμουν στη ομάδα, προσωπικοί λόγοι δεν το επέτρεψαν αλλά εύχομαι ολόψυχα στον Άρη να πετύχει, να βρει την παλιά αίγλη και να φθάσει εκεί που ονειρεύονται οι φίλαθλοί του. Πέρασα πολύ όμορφα αυτόν τον ενάμιση χρόνο που ήμουν στην ομάδα», είπε.

Σε ερώτηση για τις αλλαγές που βλέπει στον Άρη, στάθηκε στο ρόστερ: «Αναφέρομαι στη φιλοσοφία της ομάδας, σε αυτό που ζητάει στο γήπεδο. Από πλευράς ρόστερ ο Άρης είναι ομάδα Β’ Εθνικής υπό την έννοια ότι πλέον έχει παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία. Θα διαφυλάξει το αποτέλεσμα και θα παράγει θέαμα όταν κρίνει η ίδια ότι μπορεί. Κυρίως όμως ο Άρης είναι πιο συμμαζεμένος στο γήπεδο. Το πρωτάθλημα της Football League είναι διαφορετικό από το αντίστοιχο της Σούπερλιγκα. Πέρυσι έγινε μια ομάδα 2.5 εκατομμυρίων μπάτζετ με παίκτες που μόνο την κατηγορία δεν ήξεραν και κάποια στιγμή μπλόκαρε».

Σχετικά με τον Απόλλωνα Λάρισας είπε ότι… «έχουμε καλό σύνολο και παρότι είναι μια ομάδα νέα στην κατηγορία έχουμε καλή οργάνωση. Σε αγωνιστικό επίπεδο το υλικό είναι πολύ καλό και παρότι ο στόχος είναι η παραμονή, εμείς ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα