Σε καλό δρόμο ο Άρης, 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σε καλό δρόμο ο Άρης, 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας

bet365

Ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον τελευταίο φιλικό αγώνα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Football League. Διαμαντόπουλος και Μιλούνοβιτς ήταν οι σκόρερ του Άρη.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έχοντας κύριους πρωταγωνιστικές τους Πλατέλλα, Πασά και Μιλούνοβιτς. Ο πρώτος ήταν ο κύριος δημιουργός της ομάδας στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Πασάς έδωσε... έτοιμο γκολ στον Διαμαντόπουλο στο πρώτο τέρμα του Άρη, ενώ ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πέραν του ότι ανταποκρίθηκε αγωνιζόμενος τόσο στην αριστερή πλευρά όσο και στον άξονα, χάρισε και το εξαιρετικό δεύτερο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε καλή κυκλοφορία μπάλας και δημιουργία αλλά του έλειψε η αποτελεσματικότητα στις τελικές φάσεις. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές φάσεις με τους Διαμαντόπουλο, Ντούνη, Πλατέλλα, Πασά. Απειλητικός ήταν και ο Απόλλων Λάρισας, κυρίως στο transition game αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Καντιμοίρης αντέδρασε σωστά στα σουτ του Μαυρία. Το αρνητικό για τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι τραυματισμοί των Μπούρμπου Τζανακάκη. Για την ακρίβεια πριν τη συμπλήρωσε 20 λεπτών αγώνα ο Χρήστος Μπούρμπος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε από τον Μανώλη Τζανακάκη. Ο τελευταίος αντικαταστάθηκε δέκα λεπτά αργότερα από τον Νέτο καθώς είχε ενοχλήσεις στη γάμπα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Άρη καθώς στο 51ο λεπτό ο Πασάς με ατομική προσπάθεια από δεξιά τράβηξε επάνω του τους αμυντικούς του Απόλλωνα Λάρισας, την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Διαμαντόπουλο ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Ο Απόλλων Λάρισας είχε τη δυνατότητα να ισοφαρίσει στο σκορ αλλά στην πιο σημαντική ευκαιρία του ο Καντιμοίρης απομάκρυνε την μπάλα σε σουτ του Σαχινίδη.

Ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του στο 80ο λεπτό με τον Λούκα Μιλούνοβιτς καθώς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από την αριστερή πλευρά έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Απόλλωνα για το 2-0.

ΑΡΗΣ(Σπανός): Καντιμοίρης(83’ Μάντζαρης), Μπούρμπος (20’ Τζανακάκης, 30’ Νέτο), Δεληζήσης, Παυλίδης(74’ Κλιγγόπουλος), Μαραγκός(83’ Καλούδης), Μουμίν (46’ Ιντζόγλου), Πλατέλλας(59’ Μιλούνοβιτς), Πασάς(66’ Λώττας), Ντούνης, Διαμαντόπουλος, Τσουμάνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης(46’ Κραβαρίτης), Σκούπρας(73’ Σάββας), Κουρτεσιώτης(71’ Μίλιτς), Ανδρέου Γ.(77’ Ανδρέου Ε.), Παπαζαχαρίας, Χατζής(73’ Ιβανίδης), Σουλίδης(60’ Καρακατσάνης), Λαμπρόπουλος(60’ Διβανές), Σαχινίδης(80’ Καμπέρης), Μαυρίας(66’ Τσιλούλης), Βουτσιάς (46’ Τζάνης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα