Ρόδος, η 33η (επίσημη) ομάδα της «νέας» Super League 2

 Ρόδος, η 33η (επίσημη) ομάδα της «νέας» Super League 2

bet365

Στα «ελάφια» επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης βαθμών, όμως παρέμειναν 2α στο Νότιο Ομιλο της Football League και το «Σμαραγδένιο Νησί» θα έχει 3 εκπροσώπους στη δεύτερη κατηγορία!

Μάθαμε σήμερα (8/7) και την 33η ομάδα που θα συμμετάσχει στην υπό διαμόρφωση νέα Super League 2, καθώς εκδόθηκαν οι πρωτοβάθμιες αποφάσεις που αφορούσαν τις ενστάσεις που είχαν κατατεθεί κατά της Ρόδου. Στην οποία ναι μεν αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί, όμως και παρέμεινε 2η και δεν έπεσε κατηγορία, αφού απορρίφθηκε η ένσταση του Αστέρα Βλαχιώτη εναντίον της, κάτι που σημαίνει πως οι Λάκωνες θα υποβιβαστούν.

Αυτό σημαίνει πως πλέον τα Δωδεκάνησα θα έχουν 3 εκπροσώπους στην κατηγορία, όλες από το «Σμαραγδένιο Νησί», αφού εκεί θα παίζουν ακόμη Διαγόρας και Ιάλυσος Ρόδου.

Ετσι απομένει να αποσαφηνιστεί επίσημα πως ΟΦ Ιεράπετρας και ΑΕ Καραϊσκάκης θα συμμετάσχουν, κάτι που αναμένεται να συμβεί, όπως και την ομάδα που θα πάρει το δεύτερο «εισιτήριο» της ανόδου από τον Βόρειο Ομιλο των play off της Γ' Εθνικής (το διεκδικούν Αχέρων Καναλακίου και Ορφέας Ξάνθης).

Εκκρεμεί βέβαια και το αν θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του ΑΦΜ της Τρίγλιας στον Ηρακλή, κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει πως ο Γηραιός και ο ΠΑΟΚ Β' θα εκπροσωπούν τη Θεσσαλονίκη στη SL2.

Αλλά με γνώμονα τα τωρινά επίσημα δεδομένα στην κατηγορία θα υπάρχουν 8 ομάδες από τη Μακεδονία (ΠΑΟΚ Β', Δόξα Δράμας, Βέροια, Καβάλα, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Τρίγλια, Αλμωπός Αριδαίας), 6 από την Αττική (Ολυμπικός Β', ΑΕΚ Β', Παναθηναϊκός Β', Καλλιθέα, Αιγάλεω, Κηφισιά) και ισάριθμες από τη Θεσσαλία (ΑΕΛ, Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας).

Η Κρήτη ακολουθεί με 4 (Χανιά, Εργοτέλης, Επισκοπή, Ηρόδοτος, τα Δωδεκάνησα με 3 (Ιάλυσος Ρόδου, Διαγόρας Ρόδου, Ρόδος) και η Πελοπόννησος με 2 (Καλαμάτα,Παναχαϊκή).

Τέλος από 1 ομάδα έχουν, αυτή τη στιγμή, Στερεά (Λεβαδειακός), Κυκλάδες (Σαντορίνη), Θράκη (Ξάνθη) και Ηπειρος (Θεσπρωτός).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα