Τρανμίρ - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-6: Χορεύοντας στη... λάσπη (vid)

Τρανμίρ - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-6: Χορεύοντας στη... λάσπη (vid)

Gazzetta team
Τρανμίρ - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-6: Χορεύοντας στη... λάσπη (vid)

bet365

Σε γήπεδο - χωράφι, η Γιουνάιτεντ ήταν εκκωφαντική, διέλυσε με 6-0 την Τρανμίρ και προκρίθηκε στους «16» του FA Cup.

Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε στις διαδοχικές σφαλιάρες στο πρωτάθλημα, ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τρανμίρ (League 1), όπου τη διέλυσε με 6-0! Οι «Κόκκινοι» ήταν καταιγιστικοί, πέτυχαν πέντε γκολ στο α' μέρος και προκρίθηκαν εύκολα στους «16» του FA Cup! Μάλιστα, για πρώτη φορά έπειτα το 2001 (6-1 την Άρσεναλ) πέτυχε τόσα γκολ σε ένα 45λεπτο! Ο Γκρίνγουντ σε ηλικία 18 ετών και 117 ημερών έφτασε τα 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έγινε ο νεαρότερος της Μάντσεστερ που σκοράρει από την άσπρη βούλα.

H Μάντσεστερ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, δεν πτοήθηκε από τη λάσπη, πίεσε και... διέλυσε κάθε ελπίδα της Τρανμίρ για έκπληξη! Ο Μαγκουάιρ στο 10ο λεπτό πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους «Κόκκινους» με ιδανικό τελείωμα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Νταλότ δεν είχε πρόβλημα να πετύχει το 2-0. Το πάρτι συνεχίστηκε και στο 16ο λεπτό ο Λίνγκαρντ βρήκε δίχτυα για το 3-0. Ηταν το πρώτο του τέρμα εντός συνόρων έπειτα από 366 ημέρες! Κι όμως υπήρξε μεγαλύτερη έκπληξη! Ο Τζόουνς επέστρεψε στα τέρματα έπειτα 2.150 μέρες. Λίγο πριν το τέλος του α' μέρους ο Μαρσιάλ σημείωσε το 5-0. Η Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι στο 56', ο Σόλσκιερ έδωσε εντολή να το εκτελέσει ο Γκρίνγουντ, ο οποίος διαμόρφωσε το 6-0.


Μαν. Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Τζόουνς, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ (64' Γουίλιαμς), Σο, Νταλότ, Μάτιτς (46' Φρεντ), Λίνγκαρντ, Περέιρα, Μαρσιάλ (46' Τσονγκ), Γκρίνγουντ

 

FA CUP Τελευταία Νέα