Τεν Χαγκ μετά τον θρίαμβο επί της Λίβερπουλ: «Η Γιουνάιτεντ έχει ομάδα για το μέλλον»

Νίκος Κικίδης
Τεν Χαγκ μετά τον θρίαμβο επί της Λίβερπουλ: «Η Γιουνάιτεντ έχει ομάδα για το μέλλον»

bet365

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Έρικ Τεν Χαγκ μετά τη νίκη - θρίλερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ που χάρισε στους Κόκκινους Διάβολους το εισιτήριο για τους «4» του FA Cup.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πανηγυρίσει τεράστια νίκη - πρόκριση με 4-3 στο θρίλερ του «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Λίβερπουλ, καθώς με γκολ του Ντιαλό στην εκπνοή της παράτασης λύγισε το αντίπαλο δέος και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Έρικ Τεν Χαγκ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νίκη της ομάδας του και τόνισε πως το μέλλον είναι λαμπρό για τους Κόκκινους Διάβολους.

«Το πρώτο ημίωρο ήταν το καλύτερό μας τη φετινή σεζόν. Λειτουργήσαμε σαν ομάδα αλλά είχαμε κενά ανάμεσα στις γραμμές και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Σε εκείνο το σημείο έπαιξαν καλύτερα.

Μετά κάναμε αλλαγές, πήραμε ρίσκα και οι παίκτες ήταν υπέροχοι. Η συμπεριφορά ήταν εξαιρετική, σημαντικός παράγοντας για να νικήσουμε. Έχουμε μια ομάδα για το μέλλον. Έρχονται παίκτες που τα πάνε εξαιρετικά όπως ο Ντιαλό και ο Γκαρνάτσο» τόνισε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

FA CUP Τελευταία Νέα