Λίβερπουλ-Κάρντιφ: Καθάρισαν με ασίστ Ντίας για το 2-0 και γκολ Έλιοτ για το 3-0 οι «Κόκκινοι»! (vids)

Newsroom
Λίβερπουλ-Κάρντιφ: Καθάρισαν με ασίστ Ντίας για το 2-0 και γκολ Έλιοτ για το 3-0 οι «Κόκκινοι»! (vids)

bet365

Μόλις δέκα λεπτά στο ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ χρειάστηκε ο Λουίς Ντίας για να αρχίσει την απόσβεση του ποσού που δαπανήθηκε για την απόκτησή του, αφού μετά από δική του επιμονή κέρδισε την μπάλα και «σέρβιρε» σε κενή εστία στον Μιναμίνο για το 2-0 στο ματς κόντρα στην Κάρντιφ. Το τρίτο γκολ για τους Reds ο Έλιοτ, που αγωνίστηκε πρώτη φορά μετά τις 12 Σεπτεμβρίου!

Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης Λίβερπουλ-Κάρντιφ, ο Λουίς Ντίας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας την πρώτη του εμφάνιση μετά την μεταγραφή του από την Πόρτο μπροστά στο γεμάτο «Άνφιλντ». Μόλις δέκα λεπτά αργότερα κυνήγησε μία κατά τα φαινόμενα «τελειωμένη» φάση, έκλεψε την μπάλα με την επιμονή του και γύρισε παράλληλα, εκεί που ο Μιναμίνο δεν είχε κανένα πρόβλημα να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 58ο λεπτό εισήλθε στο παιχνίδι και ένας άλλος ποδοσφαιριστής που αν και δεν αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου, εντούτοις είχε πολύ καιρό να λάβει μέρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Κλοπ. Ο λόγος φυσικά για τον Χάρβεϊ Έλιοτ, ο οποίος είχε συνθλίψει τον αστράγαλό του στις 12 του περασμένου Σεπτεμβρίου κόντρα στη Λιντς και έκτοτε ακολούθησε τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασης. Ήταν ο 18χρονος ταλαντούχος Άγγλος αυτός που στο 76' έγραψε το 3-0 με γυριστό σουτ στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Φίλιπς, συνδυάζοντας την επιστροφή του με ένα υπέροχο γκολ και πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια!

Δείτε εδώ τα δύο γκολ των Reds που «κλείδωσαν» το ματς:

 

FA CUP Τελευταία Νέα