Πρώην παίκτης της Νότιγχαμ αποκάλυψε ότι τιμωρήθηκε για χρήση κοκαΐνης

Gazzetta team
Πρώην παίκτης της Νότιγχαμ αποκάλυψε ότι τιμωρήθηκε για χρήση κοκαΐνης

bet365

Ο Ντάριλ Μέρφι αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί θετικός σε κοκαΐνη την περσινή σεζόν ως παίκτης της Νότιγχαμ, σε μια ποινή που του επιβλήθηκε ανώνυμα από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ίντερ - Μπαρτσελόνα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Σε μια σπάνια αποκάλυψη, από παίκτη που έχει βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, προχώρησε ο Ντάριλ Μέρφι.

Ο 36χρονος στράικερ της Μπόλτον, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Νότιγχαμ, δήλωσε δημόσια ότι τιμωρήθηκε για χρήση κοκαΐνης στις αρχές της περασμένης σεζόν, εκτίοντας ποινή έξι εβδομάδων που δεν έγινε ποτέ γνωστή.

Ο λόγος είναι η πολιτική που τηρεί η FA, να μην αποκαλύπτει τα ονόματα αθλητών που αποτυγχάνουν στους σχετικούς ελέγχους, όμως, ο βετεράνος φορ θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία του, παραδεχόμενος ότι έχει μετανιώσει για την ενέργεια του.

«Κατ’αρχάς, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η χρήση ναρκωτικών για ευχαρίστηση δεν είναι κάτι που επικροτώ γενικά. Στο ξεκίνημα της περυσινής σεζόν εξέτισα ποινή για μια κακή απόφαση που πήρα σε μια νυχτερινή μου έξοδο.

Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που συνέβη σε περίοδο κατά την οποία δεν είχαμε παιχνίδια. Το μετάνιωσα αμέσως. Δεν είμαι περήφανος για αυτό που έκανα, αλλά είναι κάτι που έχω αφήσει πίσω μου, καθώς θέλω να αφοσιωθώ στην καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα