Ο Τσέφεριν «κράζει» Πέρεθ για την κλειστή Λίγκα

Ο Τσέφεριν «κράζει» Πέρεθ για την κλειστή Λίγκα

Gazzetta team
Ο Τσέφεριν «κράζει» Πέρεθ για την κλειστή Λίγκα

bet365

Για «τρέλα» και σύστημα «που θα ωφελήσει τους λίγους» έκανε λόγο ο Αλεξάντερ Τσεφερίν, αναφορικά με το πλάνο του Φλορεντίνο Πέρεθ για μετατροπή του Champions League σε κλειστή λίγκα.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Σε πρωτοφανές άδειασμα σε βάρος των σχεδίων του Φλορεντίνο Πέρεθ για το κλειστό Super Champions League προχώρησε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, σχολίασε το ρεπορτάζ της New York Times που ανέλυε το πλάνο του προέδρου της Ρεάλ για κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα και δήλωσε με την σειρά του στην «Associated Press», ότι πρόκειται για ένα εγχείρημα που θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο, προς όφελος των συμφερόντων των ισχυρών συλλόγων.

«Διάβασα για αυτό το τρελό πλάνο. Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, η ιδέα προέρχεται από τον πρόεδρο ενός συγκεκριμένου συλλόγου και έναν ηγέτη γραφείου μάνατζερ. Είναι δύσκολο να σκεφτώ πιο ιδιοτελές και εγωκεντρικό σχέδιο. Θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο και τον κόσμο του, μόνο και μόνο προς όφελος των ολίγων», ανέφερε συγκεκριμένα.

 

Τελευταία Νέα