VAR: Οι Ολλανδοί κάνουν την απόλυτη καινοτομία για τους φιλάθλους!

Κώστας Ζάλιαρης
VAR: Οι Ολλανδοί κάνουν την απόλυτη καινοτομία για τους φιλάθλους!

bet365

Σε όλα τα γήπεδα των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, πλην όσων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, στα video-wall θα φαίνονται τα πάντα όταν βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία ελέγχου καθοριστικής φάσης από το VAR!

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Παναθηναϊκός - Μιλάνο και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Eredivisie πήρε την απόφαση και ανακοίνωσε πως θέλει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια σε ό,τι αφορά το πιο σύγχρονο μέτρο της τεχνολογίας που εφαρμόζεται πλέον στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με το VAR.

Έτσι, σε όλα τα γήπεδα, πλην αυτά των Έμεν, Φορτούνα Σίταρντ και Βάαλβαϊκ που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, σε όλα τα γήπεδα των συλλόγων της πρώτης κατηγορίας της Ολλανδίας, όταν κάτι ελέγχεται εκτενώς από το VAR, θα μπορεί ο κόσμος να βλέπει τα πάντα από τις μεγάλες οθόνες του γηπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα