Τουρκική παιδική ομάδα στο Βέλγιο χαιρετάει κατά των Κούρδων (pics & vid)

Gazzetta team
Τουρκική παιδική ομάδα στο Βέλγιο χαιρετάει κατά των Κούρδων (pics & vid)

bet365

Τον στρατιωτικό χαιρετισμό των Τούρκων διεθνών μιμήθηκαν 10χρονοι συμπατριώτες τους σε ομάδα που αγωνίζεται στο Βέλγιο, λέγοντας ότι είναι δώρο στους πολεμιστές της χώρας, που έχουν εισβάλει στη Συρία.

Πριν από λίγες μέρες, οι Τούρκοι διεθνείς πανηγύρισαν με στρατιωτικό χαιρετισμό τη νίκη επί της Αλβανίας στο προκριματικά του EURO 2020 και προκάλεσαν αντιδράσεις. Η χώρα τους βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με την εισβολή στη Βόρεια Συρία και τις επιχειρήσεις κατά των Κούρδων και την κίνησή τους αυτή φαίνεται ότι σπεύδουν να αναπαράγουν Τούρκοι σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Συνέβη ακόμα και στο παιδικό τμήμα της τουρκικής ομάδας Τουρκσέ στο Βέλγιο, όπου 10χρονα πιτσιρίκια χαιρετούν στρατιωτικά. Μάλιστα η Τουρκσέ είχε και ένα απαράδεκτο μήνυμα στα
social media, για να αιτιολογήσει την εν λόγω κίνηση: «Ας είναι η νίκη της ομάδας Κ10 ένα δώρο για τους στρατιώτες μας. Θέλουμε να τους κάνουμε και άλλα δώρα». Ηδη υπάρχουν αντιδράσεις στο Βέλγιο και ίσως υπάρξουν και κυρώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα