Πρόταση της Πόρτο σε Κασίγιας για να συνεχίσει από διαφορετικό πόστο!

Πρόταση της Πόρτο σε Κασίγιας για να συνεχίσει από διαφορετικό πόστο!

bet365

O πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Κόστα προανήγγειλε την απόσυρση του Ίκερ Κασίγιας από την ενεργό δράση έχοντας προτείνει στον Ισπανό γκολκίπερ διοικητικό πόστο.

100% Επιστροφή* χρημάτων Γκέτεμποργκ - Μάλμε! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η «O Jogo» υποστηρίζει πως ο Ίκερ Κασίγιας μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση σε ηλικία 37 ετών.

Μάλιστα, η πορτογαλική εφημερίδα υποστηρίζει πως ο πρόεδρος των «Δράκων» έχει ήδη προτείνει θέση στην ομάδα στον πρώην γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κασίγιας, ο οποίος αγωνίζεται στην Πόρτο από το 2015 δεν έκρυψε την ικανοποίηση του έχοντας δεσμευθεί πως θα επεξεργαστεί την πρόταση και ακολούθως θα λάβει την απόφαση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντα Κόστα είχε κατά νου να αξιοποιηθεί ο Κασίγιας στον σύλλογο πολύ πριν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο έμπειρος γκολκίπερ.

«Πρόθεση μας είναι να μείνε μαζί μας για πολλά χρόνια. Ο Κασίγιας είναι ένας από μας και πάντα θα έχει θέση στο Οπόρτο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Κασίγιας κατέγραψε 31 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν και είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη έτος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα