Ο Ρονάλντο είναι ο δεύτερος χειρότερος σε εκτελέσεις φάουλ τη φετινή σεζόν! (pic)

Gazzetta team
Ο Ρονάλντο είναι ο δεύτερος χειρότερος σε εκτελέσεις φάουλ τη φετινή σεζόν! (pic)

bet365

Απίστευτο στατιστικό τη φετινή σεζόν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν έχει σκοράρει σε καμία από τις 16 εκτελέσεις φάουλ με τη Γιουβέντους στη φετινή Serie A.

Ένα από τα δυνατά σημεία του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως μας είχε αποδείξει για χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι οι εκτελέσεις φάουλ. Ωστόσο, στη Γιουβέντους δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο.

Μάλιστα, τα στατιστικά του σε αυτόν τον τομέα τη φετινή σεζόν είναι τόσο άσχημα, που τον φέρνουν μέσα στους χειρότερους εκτελεστές φάουλ των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα ο CR7 δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα 16 φάουλ που έχει εκτελέσει τη φετινή σεζόν με τη Γιουβέντους στη Serie A, με συνέπεια να είναι ο δεύτερος χειρότερος στην Ευρώπη, πίσω μόνο από τον Καμίλο Τσιάνο της Φροζινόνε, ο οποίος μετράει 0/18!

Όσον αφορά τους καλύτερους εκτελεστές φάουλ από τα τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην κορυφή με έξι γκολ από στημένες φάσεις και ακολουθούν ο Μάντισον της Λέστερ, ο Γκριεζμάν, ο Τέγιο της Μπέτις, ο Μίλικ της Νάπολι και ο Σμιντ της Άουγκσμπουργκ, όλοι τους με τρία γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα