Η Μπενφίκα αρνήθηκε πρόταση 75 εκατ. ευρώ από τη Γιουβέντους για τον Ζοάο Φέλιξ

Gazzetta team
Η Μπενφίκα αρνήθηκε πρόταση 75 εκατ. ευρώ από τη Γιουβέντους για τον Ζοάο Φέλιξ

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα η Γιουβέντους κατέθεσε μια εξαιρετική πρόταση στην Μπενφίκα για τον Ζοάο Φέλιξ, με τους «Αετούς» όμως να απαντάνε αρνητικά.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μίλαν - Λάτσιο και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το νέο διαμάντι της Μπενφίκα ονομάζεται Ζοάο Φέλιξ με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μάλιστα στο μεσοβδόμαδο 4-2 επί της Αϊντραχτ, ο 19χρονος σημείωσε χατ-τρικ ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τις μετοχές του.

Για τον Ζοάο Φέλιξ μία από τις ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο σύμφωνα με την πορτογαλική O'Jogo η Γιουβέντους ήταν αυτή που έκανε πρόσφατα επίσημη πρόταση δίνοντας μάλιστα το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ!

Η πρόταση, ωστόσο, όπως επισημαίνει η πορτογαλική εφημερίδα, απορρίφθηκε από τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, ο οποίος γνωρίζει ότι μπορεί να πάρει πολύ περισσότερα χρήματα.

Άλλωστε στο συμβόλαιο του Ζοάο Φέλιξ υπάρχει ρήτρα 120 εκατομμυρίων ευρώ...

 

Τελευταία Νέα