«Αρνήθηκε την Σεβίλλη ο Στεργιάκης επειδή του υποσχέθηκαν Αγγλία»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Αρνήθηκε την Σεβίλλη ο Στεργιάκης επειδή του υποσχέθηκαν Αγγλία»

bet365

Με την οικογένεια και τους μάνατζερ του Αντώνη Στεργιάκη τα έβαλε ο εκκεντρικός πρόεδρος της Σλάβια Σόφιας, Βέντσεσλαβ Στεφάνοφ ισχυριζόμενος πως ο Έλληνας γκολκίπερ είπε όχι Σεβίλλη, Ντεν Μπος και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με τον «ισχυρό άνδρα» της βουλγαρικής ομάδας, ο ταλαντούχος τερματοφύλακας δέχθηκε προτάσεις από τους τρεις συλλόγους, ωστόσο τις απέρριψε έχοντας επηρεαστεί από μάνατζερ, αλλά και την οικογένεια του αφού θέλει να συνεχίσει στην Αγγλία.

Ο Στεφάνοβ παραδέχθηκε πως ο 19χρονος γκολκίπερ θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στη Σλάβια, όμως μόνο βέβαιο δεν θεωρείται πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής!

«Ο Στεργιάκης θα μείνει μάλλον στη Σλάβια μέχρι το τέλος της σεζόν. Τρεις σύλλογοι κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του. Οι Ντεν Μπος, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Σεβίλλη. Αρνήθηκε και τις τρεις επειδή κάποιος του υποσχέθηκε πως θα μεσολαβήσει για να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία. Είμαι εκνευρισμένος με τους γονείς του Αντώνη γιατί δεν βλέπουν ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον.

Η μητέρα του ήθελε να παίξει στην Αγγλία αλλά δεν καταλαβαίνει πως για έναν νέο παίκτη είναι καλύτερα να ξεκινήσει από χαμηλότερη λίγκα για να εξελιχθεί φτάνοντας στο επίπεδο που απαιτείται στις καλύτερες ομάδες. Υπάρχουν ψευτομάνατζερ που προσπαθούν να τον επηρεάσουν».

 

Τελευταία Νέα