Πουλάει... τρέλα ο Βράνιες στην Άντερλεχτ

Πουλάει... τρέλα ο Βράνιες στην Άντερλεχτ

Gazzetta team
Πουλάει... τρέλα ο Βράνιες στην Άντερλεχτ

bet365

Η Άντερλεχτ θέλει να παραχωρήσει τον Όγκνιεν Βράνιες, ενδιαφέρον από την Ντιναμό Κιέβου υπήρξε, ωστόσο ο ίδιος θέλει να παραμείνει στις Βρυξέλλες παρότι προπονείται με τη Β' ομάδα!

Επιστροφή χρημάτων* στο Ίντερ - Λάτσιο και σούπερ αποδόσεις στο Coppa Italia από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Βράνιες προπονείται το τελευταίο διάστημα με τη δεύτερη ομάδα της Άντερλεχτ, μετά και το νέο ερωτικό σκάνδαλο που βγήκε στην επιφάνεια, το οποίο και αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση του Βόσνιου στόπερ με τη διοίκηση των «μοβ».

Από εκείνη τη στιγμή η Άντερλεχτ έβαλε πωλητήριο στον Βράνιες, όμως παρά το ενδιαφέρον της Ντιναμό Κιέβου, ο Βράνιες παραμένει μέχρι και σήμερα στο Βέλγιο κάνοντας κανονικά προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Het Nieuwsblad, ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ πουλάει... τρέλα, καθώς τονίζει ότι δεν θέλει να φύγει από την Άντερλεχτ και πως δεν επιθυμεί να πάρει μεταγραφή.

Προφανώς και ο Βράνιες θέλει να εκμεταλλευτεί από τη δική του πλευρά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να «κάτσει» πάνω στο συμβόλαιό του καθώς γνωρίζει πως είναι απίθανο η Άντερλεχτ να τον συγχωρήσει για ακόμα μια φορά και να του δώσει μια νέα ευκαιρία.

Στην Άντερλεχτ μάλιστα έχουν... δεμένα τα χέρια τους έπειτα από αυτή την εξέλιξη καθώς η απόφαση για να πουλήσουν τον Βράνιες είναι ειλημμένη, αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος φρενάρει το θέμα, δεν έχουν περιθώρια κινήσεων.

 

Τελευταία Νέα