Χέγκερμπεργκ: «Δεν το πήρα άσχημα, αλλά μου ζήτησε συγγνώμη»

Κώστας Ζάλιαρης
Χέγκερμπεργκ: «Δεν το πήρα άσχημα, αλλά μου ζήτησε συγγνώμη»

bet365

Η πρώτη νικήτρια της γυναικείας Χρυσής Μπάλας, Άντα Χέγκερμπεργκ, αν κι εκείνη τη στιγμή έδειξε εκνευρισμό, υποστήριξε ότι δεν αισθάνθηκε προσβολή τη στιγμή που ο Σόλβεϊγκ της ζήτησε να κάνει twerk, ενώ τόνισε πως της ζήτησε αμέσως συγγνώμη για τον τρόπο που αναφέρθηκε στον... χορό τους.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αμιάν – Μονακό και σούπερ αποδόσεις στη Ligue 1 από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η επιθετικός από τη Νορβηγία έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα στα χρονικά που κατακτά το ανώτατο ατομικό βραβείο στην κατηγορία της.

Η παίκτρια της Λιόν έχει γίνει... πρώτο θέμα από τη στιγμή που ο παρουσιαστής της εκδήλωσης που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας στο Παρίσι, Μάρτιν Σόλβεϊγκ, φάνηκε να της ζητά να κάνει... twerk επί σκηνής, με την ίδια ν' αρνείται κι εν συνεχεία να κάνουν μαζί έναν μικρό χορό στους ρυθμούς ενός τραγουδιού του Φρανκ Σινάτρα.

«Δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή κάπως άσχημα και εκείνος ήρθε αμέσως και μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν το είχα σκεφτεί τόσο προσβλητικό. Όπως και να 'χει, πήρα τη Χρυσή Μπάλα...».

 

Τελευταία Νέα