Το προφίλ της Αρμενίας

Κώστας Ζάλιαρης
Το προφίλ της Αρμενίας

bet365

Οι Αρμένιοι αλλιώς τα υπολόγιζαν κι αλλιώς αντίκρισαν τα πράγματα τον τελευταίο καιρό στη νέα προσπάθεια που θέλησαν να κάνουν μέσω του Nations League. Τώρα, ξέρουν πως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους στον προκριματικό όμιλο του Euro 2020 συμμετέχοντας μαζί με την Ελλάδα, αλλά όσο μπορούν, ελπίζουν...

Ο... καλός φίλος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, Χένρικ Μκιταριάν θα ηγηθεί των προσπαθειών της εθνικής ομάδας της Αρμενίας, όσες κι αν είναι οι πιθανότητες που της δίνει κανείς για να πετύχει από αυτό το γκρουπ στο οποίο συμμετέχει και η «γαλανόλευκη».

Στην 4η κατηγορία του Nations League, οι Αρμένιοι τερμάτισαν στη 2η θέση στον όμιλό τους πίσω από τη FYROM δίχως ν' αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα από το Λιχτενστάιν και και το Γιβραλτάρ, το οποίο όμως πήρε τη μια από τις δυο του νίκες στο γκρουπ στο μεταξύ τους ματς.

Σε αυτό τουρνουά, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου έτσι όπως τα φαντάζονταν οι Αρμένιοι και για τον λόγο αυτό απομακρύνθηκε ο Μινασιάν από τον πάγκο, με τον Γκουλμπουντάγκιαντς να παίρνει το «τιμόνι» στα χέρια του, όντας προηγουμένως στο κλιμάκιο των Ελπίδων της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο προπονητικό επιτελείο, ως επικεφαλής φυσικής κατάστασης των παικτών βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ο Χαβιέ Μινιάνο, ο οποίος έχει εργαστεί επί 11 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης! Η πρόσληψη αυτή έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αρμενίας που αναζητά τρόπους για να δώσει ώθηση και λίγο παραπάνω κύρος στην εθνική ομάδα.

 

Τελευταία Νέα