Το Euro 2028 ως Plan B των τεσσάρων για μία μεγάλη διοργάνωση!

Το Euro 2028 ως Plan B των τεσσάρων για μία μεγάλη διοργάνωση!

bet365

Οι Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία και Βουλγαρία στην πρώτη επαφή των τεσσάρων πλευρών συζήτησαν ως Plan B την πιθανότητα διεκδίκησης του Euro 2028, ωστόσο η τελευταία κουβέντα αφορούσε μόνο στο Μουντιάλ του 2030. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες από την Σερβία και τι προκύπτει από μεριάς Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την Σερβία οι Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία και Βουλγαρία έχουν συζητήσει σοβαρά και το ενδεχόμενο για έναν κοινό φάκελο υποψηφιότητας για το Euro 2028 στην λογική ότι ήθελαν μία μεγάλη διοργάνωση. Μία τέτοια θα ήταν είτε αυτό το Euro είτε φυσικά ακόμα περισσότερο το Μουντιάλ του 2030.

Αυτό που προκύπτει από μεριάς Υφυπουργείου και από πηγές κοντά στον Γιώργο Βασιλειάδη είναι πως το Euro 2028 και η προσπάθεια ανάληψής του συζητήθηκε στην πρώτη κουβέντα στη Βάρνα ως μία ακόμα επιλογή. Ως ένα Plan B. Στην τελευταία συνάντηση στο Βελιγράδι έγινε κουβέντα μόνο για το Μουντιάλ του 2030, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα οι τέσσερις βαλκανικές χώρες να κοιτάξουν και την ευρωπαϊκή αυτή διοργάνωση. Στην παρούσα φάση πάντως διαφαίνεται ως βασική στόχευση το Παγκόσμιο του 2030 και μετά ως μία β' επιλογή το Euro 2028.

 

Τελευταία Νέα