Οι... μαχαιροβγάλτες χούλιγκανς της Βίσλα και το μίσος για την Κρακόβια!

Οι... μαχαιροβγάλτες χούλιγκανς της Βίσλα και το μίσος για την Κρακόβια!

bet365

Οι διαβόητοι χούλιγκανς της Κρακοβίας, οι πιο σκληροπυρηνικοί σε ολόκληρη την Πολωνία έκαναν την εμφάνιση τους στην Αθήνα. Η απόφαση τους να μην καταργήσουν τα μαχαίρια στις κόντρες τους με την Κρακόβια!

Η παρουσία χούλιγκανς από την Κρακοβία στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες στο περιθώριο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άγιαξ για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League δεν θα πρέπει να προκαλεί καμία έκπληξη, καθώς τόσο οι ultras της Βίσλα όσο και της Κρακόβια φημίζονται για τη συμμετοχή τους σε επεισόδια και περιστατικά βίας ακόμη και εκτός Πολωνίας.

Tα ντέρμπι μεταξύ Βίσλα και Κρακόβια χαρακτηρίζονται ως «ιερός πόλεμος». Πρόκειται για τα πιο βίαια ματς στη χώρα τα οποία συνήθως στιγματίζονται από άγρια επεισόδια και μαχαιρώματα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Οι ulltras της Βίσλα αισθάνονται απύθμενο μίσος για οτιδήποτε σχετίζεται με την τοπική Κρακόβια.

Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από τέσσερα χρόνια είχαν ανακοινώσει με κάθε επισημότητα πως έπειτα από συμφωνία με οπαδούς άλλων ομάδων δέχονται να σταματήσουν να χρησιμοποιούν μαχαίρια στα ραντεβού θανάτου που έδιναν.

Με μια όμως εξαίρεση. Τους χούλιγκαν της Κρακόβια. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Ultras της Βίσλα θα συνεχίσουν να κρατούν μαχαίρια στις μάχες τους με τους ομολόγους τους, της Κρακόβια. Πραγματικά αρρωστημένες καταστάσεις!

 

Τελευταία Νέα