Ιταλία - Ουκρανία 1-1

Gazzetta team
Ιταλία - Ουκρανία 1-1

bet365

Σε φιλικό με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στην Γένοβα η Ιταλία συνέχισε με μέτριες εμφανίσεις ύστερα από το 1-1 με την Ουκρανία.

Το φιλικό έγινε στην Γένοβα για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στη γέφυρα Μοράντι και στο 43' ο αγώνας διακόπηκε στη μνήμη των 43 που έφυγαν από τη ζωή στις 14 Αυγούστου. Η Squadra Azzurra του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη λίγο έλειψε να χάσει, όμως στο τέλος παρέμεινε αήττητη από την Ουκρανία (1-1) κόντρα στην οποία έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Στο 55' άνοιξε το σκορ μακρινό σουτ του Μπερναρντέσκι σε μια φάση στην οποία ο Πιατόβ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και οι Ουκρανοί ισοφάρισαν μόλις 7 λεπτά αργότερα με το αριστερό σουτ του Μαλινκόβσκι μέσα από την περιοχή. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος αφού στο 71' ο σκόρερ των φιλοξενούμενων εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Ντοναρούμα και το οριζόντιο δοκάρι δεν επέτρεψαν να παραβιαστεί η εστία των Azzurri για δεύτερη φορά.

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Φλορέντσι (84' Πιτσίνι), Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπιράγκι (88' Κρισίτο), Ζορζίνιο, Βεράτι (70' Μποναβεντούρα), Μπαρέλα (78' Λορέντζο Πελεγκρίνι), Κιέζα, Ινσίνιε (78' Μπεράρντι), Μπερναρντέσκι (57' Ιμόμπιλε).

Ουκρανία (Αντρέι Σεβτσένκο): Πιάτοβ, Καραβάεβ, Μπούρντα, Ρακίτσικι (88' Κρίβτσοβ), Ματβιγιένκο, Μάρλος (46' Τσιγκάνκοβ), Ζίντσενκο, Σίντορτσουκ (56' Στεπανένκο), Μαλινόβσκι, Κονοπλιάνκα (73' Πέτριακ), Γιάρεμτσουκ (76' Κράβετς).

 

Τελευταία Νέα