«Τεσσάρα» με ένα μόλις φάουλ! (pics)

«Τεσσάρα» με ένα μόλις φάουλ! (pics)

«Τεσσάρα» με ένα μόλις φάουλ! (pics)

bet365

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο ΠΑΟΚ στο θριαμβευτικό πέρασμα του από το Μπορίσοφ με 4-1 επί της ΜΠΑΤΕ έκανε μόλις ένα φάουλ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΙΝΣΚ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Επιστροφή χρημάτων* στο Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ και σούπερ αποδόσεις στην Bubdesliga από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο καλύτερο και πιο ξεκούραστο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι του «Δικεφάλου», τη φετινή σεζόν σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Μια τοπική ιστοσελίδα προσπάθησε με τον τίτλο «Το βατράχι… στραγγαλίστηκε» να περιγράψει το τι συνέβη στο χορτάρι της Borisov Arena.

Το τι συνέβη το περιγράφουν οι αριθμοί, που είναι άκρως εντυπωσιακοί και υπέρ του ΠΑΟΚ. Μόνο στα… κόρνερ και στα οφσάιντ υστέρησαν οι παίκτες του.

Η συνολική εικόνα του αγώνα έχει ως εξής:

Τελικές προσπάθειες: 9 - 13.
Τελικές στην εστία: 2 - 5.
Κόρνερ: 5 - 3.
Δοκάρια: 0 – 1.
Οφσάιντ: 3 - 0.
Κατοχή: 36% - 64%.
Ακρίβεια πάσας: 77% - 90%.
Φάουλ: 11 – 1.

Αυτό που φυσικά εντυπωσιάζει είναι το μόλις 1 φάουλ σε 94 λεπτά αγώνα, οι ακρίβεια στις πάσες που άγγιξε το άριστα (624/697) και η κατοχή που ξεπέρασε το 60% σε εκτός έδρας παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα