Ξεκινάει προπονήσεις με την Μπνέι Γεχούντα ο Νίνης

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ξεκινάει προπονήσεις με την Μπνέι Γεχούντα ο Νίνης

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης ξεκινάει από σήμερα προπονήσεις με την ισραηλινή Μπνέι Γεχούντα ελπίζοντας πως θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ισραηλινό σύλλογο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ολυμπιακός - Μπέτις, αν ο Χριστοδουλόπουλος σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ο οποίος μέσα στο 2018 δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στο Ισραήλ.

Αρχικά, έκανε προπονήσεις με τη Χάποελ Χαντίρα, όμως ο νεοφώτιστος σύλλογος είχε προαποφασίσει να μην κάνει άλλες μεταγραφές καθώς συμπλήρωσε το απαιτούμενο αριθμός ξένων παικτών.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός παρέμεινε στο Ισραήλ και από σήμερα θα ξεκινήσει προπονήσεις με την Μπνέι Γεχούντα ελπίζοντας πως τούτη τη φορά θα σταθεί πιο τυχερός.

Ο Νίνης εάν πείσει τον τεχνικό του συλλόγου από το Τελ Αβίβ, Γιόσι Αμπουκασίς τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεχίζοντας στο Ισραήλ μετά την περυσινή παρουσία του στην Μακάμπι Πετάχ Τίκβα.

«Εάν μπορούμε να φέρουμε καλούς παίκτες με χαμηλό κόστος τότε δεν θα χάσουμε αυτή την ευκαιρία», τονίστηκε από εκπρόσωπο της Μπνέι Γεχούντα.

 

Τελευταία Νέα