Η Σταντάρ θέλει 15 εκατ. ευρώ για Τσίμιροτ!

Η Σταντάρ θέλει 15 εκατ. ευρώ για Τσίμιροτ!

Η Σταντάρ θέλει 15 εκατ. ευρώ για Τσίμιροτ!

bet365

Ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Γκόικο Τσίμιροτ, βρίσκεται στον επίκεντρο ενός μεταγραφικού θρίλερ, με φόντο τα πετροδόλαρα του Σαουδάραβα ιδιοκτήτη της Αλ Αχλί, Αλ Μαχιέντ. Η Σταντάρ τον δίνει με 15 εκατ. ευρώ!

Ο Βόσνιος μέσος, που μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, πήρε μεταγραφή στην Σταντάρ Λιέγης, η οποία πλήρωσε στο «Δικέφαλο» το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι καλές εμφανίσεις του στο βελγικό πρωτάθλημα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Αλ Αχλί, με τον πρόεδρο της Αλ Μαχιέντ να ταξιδεύει στη Ζυρίχη για να αποκτήσει τον Τσίμιροτ, στο συμβόλαιο του οποίου δεν υπάρχει ρήτρα μεταπώλησης.

Ο Βόσνιος διεθνής μέσος ταξίδεψε και ο ίδιος τη Δευτέρα (11/6) στην ελβετική πόλη, αλλά οι παράγοντες της Σταντάρ Λιέγης του απαγόρευσαν να έχει την παραμικρή συνάντηση και επαφή με τους ανθρώπους της Αλ Αχλί, ενώ όπως αναφέρει η «La Dernière Heure», δεν πρόκειται να συναινέσουν στη μεταγραφή του 25χρονου χαφ, την ίδια ώρα που ο Σαουδάραβας ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι το θέμα της απόκτησής του είναι τελειωμένο!

Βέβαια, η έγκυρη ιστοσελίδα Sportske, τόνισε πως η Σταντάρ απάντησε αρνητικά σε πρόταση 8 εκατ. ευρώ και τον παραχωρεί μόνο με 15 εκατ. ευρώ, αφού τον θεωρεί βασικό εργαλείο στο στόχο για την επιστροφή στην κορυφή. «Στόχος του Τσίμιροτ είναι να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε ο μάνατζέρ του. Ο Βόσνιος που κάνει διακοπές στο Μαυροβούνιο θα έβαζε στον λογαριασμό του... 12 εκατ. ευρώ αν έβαζε την υπογραφή σε τετραετές συμβόλαιο με την Αλ Αχλί!

 

Τελευταία Νέα