Η ενόχληση του προέδρου της Γκιμαράες με τον Μαρτίνς και η... επίθεσή του!

Η ενόχληση του προέδρου της Γκιμαράες με τον Μαρτίνς και η... επίθεσή του!

Gazzetta team
Η ενόχληση του προέδρου της Γκιμαράες με τον Μαρτίνς και η... επίθεσή του!

bet365

Ο πρόεδρος της Βιτόρια Γκιμαράες, Ζούλιο Μέντες, με δηλώσεις του που φιλοξενεί η Record βάλλει κατά του Πέδρο Μαρτίνς μετά τις τοποθετήσεις που έκανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία.
Ο Ζούλιο Μέντες σε ατάκες του που αναφέρει η Record τονίζει πως «το ότι συνεχίσαμε με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο θεωρώ πως ήταν το πιο μεγάλο λάθος μας. Θεωρούμε πως όσα είπε στην συνέντευξή του προσβάλλουν την ομάδα μας και τους οπαδούς της. Ήταν σαν να λειτούργησε με εκδικητική λογική. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποδεσμεύτηκε επειδή την ημέρα που χάσαμε από την Μπράγκα και για την ακρίβεια το προηγούμενο βράδυ είχαμε σοβαρό θέμα με τους παίκτες και του αρχηγούς. Τον ρώτησα τι έγινε και μου απάντησε πως είχε χάσει τον έλεγχο και την διαχείριση των παικτών και της ομάδας καιρό πριν. Όταν ένας πρόεδρος ακούει κάτι τέτοιο πρέπει να διώξει τον προπονητή.
Είπαμε και παραδεχθήκαμε τα λάθη μας αλλά το βασικότερο ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ότι τον κρατήσαμε. Μετά τον τελικό του Κυπέλλου που όλοι ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι μου είπε ότι είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ήταν ανάρμοστο. Όλα αυτά και ενώ όταν είχε έρθει μας είχε πει ότι δέχεται το πρότζεκτ της ομάδας και του άρεσε πολύ και ήθελε να μείνει 2 χρόνια. Μου κόστισε όταν τον άκουγα να μου λέει πως ήθελε να φύγει. Νιώθω πως το πιο μεγάλο λάθος μας ήταν ο Μαρτίνς. Αισθανόμασταν πως έβγαζε προς τα έξω ότι οι επιτυχίες ήταν του προπονητή και όχι της ομάδας. Στην πρώτη σεζόν ήταν πάντως πετυχημένος και με την ομάδα και με τους παίκτες. Υπήρχαν όμως αρκετές επιλογές που προτείναμε εμείς. Οι Ραφαέλ Μιράντα και Ρούμπεν Φερέιρα είναι οι παίκτες που έδωσαν την 4η θέση. Εμείς τους είχαμε προτείνει. Υπήρχαν και άλλες υποθέσεις που είχαμε προτείνει εμείς όπως των Παουλίνιο, Φαμπρίτσιο, Ταμπάτα, Πανσιένσια, Αμπντουλαγιέ, Οσόριο, Γουέλτον, Κλέμπερ και Ματέους Περέιρα. Παίκτες που δεν τους ήθελε και μπορεί να έλεγε πως κοστίζουν πολλά». Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως το... ξέσπασμα αυτό του προέδρου της Βιτόρια Γκιμαράες κατά του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού προκλήθηκε από τις τοποθετήσεις του Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξή του στην Πορτογαλία.
 

Τελευταία Νέα