Εκτός εθνικής Φινλανδίας ο Πούκι

Εκτός εθνικής Φινλανδίας ο Πούκι

bet365

O Τέεμου Πούκι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Φινλανδίας και κατά ένα περίεργο λόγο η Μπρόντμπι συνεχίζει να παίζει ρόλο στις αποφάσεις.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Φινλανδίας, Μάρκου Κανέρβα, ανακοίνωσε την αποστολή για τα φιλικά παιχνίδια εναντίον της Ρουμανίας και της Λευκορωσίας, με τον Τέεμου Πούκι, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, να μένει εκτός των κλήσεων.

Όπως ανέφερε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της εθνικής Φινλανδίας «έντεκα ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να είναι στις επιλογές, αλλά οι ομάδες τους δεν μας επέτρεψαν να τους καλέσουμε για τα παιχνίδια».

Από την στιγμή που τα παιχνίδι δεν είναι επίσημα, οι σύλλογοι μπορούν να αρνηθούν να στείλουν παίκτες στις εθνικές ομάδες, όμως το περίεργο με τον Πούκι είναι ότι το συμβόλαιο του δε θα ανανεωθεί με την Μπρόντμπι, που γνωρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής θα ψάξει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μια από τις ομάδες που έχουν δείξει, εδώ και καιρό, ενδιαφέρον για τον Φινλανδό επιθετικό είναι ο ΠΑΟΚ, ενώ τις τελευταίες ώρες «παίζει» δυνατά και η Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του.

 

Τελευταία Νέα