Αρνείται να παραιτηθεί από την προεδρία της Σπόρτινγκ ο ντε Καρβάλιο!

Αρνείται να παραιτηθεί από την προεδρία της Σπόρτινγκ ο ντε Καρβάλιο!

bet365

Πρώην στέλεχος της Σπόρτινγκ δίνει διορία στον πρόεδρο του συλλόγου, Μπρούνο ντε Καρβάλιο προκειμένου να εγκαταλείψει άμεσα το πόστο του!

Το κλίμα στη Σπόρτινγκ παραμένει ηλεκτρισμένο μια εβδομάδα μετά την εισβολή οπαδών στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ποδοσφαιριστές των «λιονταριών».

Μέσα στο σοκ των πρωτόγνωρων για τον σύλλογο γεγονότων η Σπόρτινγκ ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας με 2-1 από την Άβες, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνου που κατηγορούν ως υποκινητή των επεισοδίων τον πρόεδρο της ομάδας Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

Ο παραιτηθέντας πρόεδρος του γενικού συμβουλίου της Σπόρτινγκ, Χαϊμέ Μάρτα Σοάρες πήγε ένα βήμα παραπέρα ζητώντας από τον «ισχυρό άνδρα» των «λιονταριών» να εγκαταλείψει μέχρι αύριο το βράδυ τον σύλλογο!

Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθεί πειθαρχική διαδικασία προκειμένου να αποδειχθεί η ενοχή του ντε Καρβάλιο.

Ο τελευταίος αρνείται να παραιτηθεί από το πόστο του επαναλαμβάνοντας πως είχε εκλεγεί με ποσοστό 86% από το Γενικό Συμβούλιο της ομάδας, ενώ υποστηρίζει πως νομικά δεν μπορεί κανείς να δικαιολογήσει τέτοιου τύπου ενέργειες!

 

Τελευταία Νέα